TVRDA BUBULJICA (ATEROM) NA TESTISIMA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
bramm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:56 pm

TVRDA BUBULJICA (ATEROM) NA TESTISIMA

Post od bramm »

Da li postoji bilo kakva opasnost, po zdravlje ako se ti tvrdi ateromi ne uklanjaju sa kože testisa godinama? Da li se te promene mogu ukloniti nekom kremom ili isključivo hirurškim putem ?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

ne postoji opasnost po opste zdravlje osim ako se aterom ne uveca enormno ali verujem da neko ko zna da koristi kompjuter ne bi dozvolio da mu se tako nesto desi.
nema drugog nacina osim hirurskog odstranjenja.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
bramm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:56 pm

Post od bramm »

Hvala za odgovor, a na pp sam poslao poruku jer sam nov na ovom forumu, pa nisam znao kako to funkcioniše, ali sad vidim da je veoma brzo i efikasno, svaka čast. Onda ću vam postaviti još jedno pitanje, u vezi sa vašim odgovorom. Pošto je u pitanju više ateroma prečnika 2 - 4 mm grupisanihn levoj strani testisa, da li mislite da je dobro da odem kod hirurga i uklonim ih sve odjednom ili ih treba uklanjati postepeno. Meni lično ne smetaju, mada estetski gledano, fuj :).
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Odi kod hirurga,on ce vec znati sta da radi :)
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Nini86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:19 am

Post od Nini86 »

Ne znam gde da postavim pitanje pa cu ovde, moj decko ima tvrdu bubuljicu koja je bila mala pa je porasla sada i bila je bela kao prava bubuljica i on je iscedio pa me zanima da li je prava bubuljica ili nesto drugo jer ga bas, bas boli?!

Teram ga da ide kod lekara a on nece, inace stoji mu dugo na polnom organu (par meseci) a sad je porasla, mada se meni cini kao da je bila gnojna, ako je bitno nalazi se blizu testisa :-?

Hvala unapred na odgovoru :)
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Pa ne znamo mi da li je prava bubljica,nemamo mogucnost teleportacije :)

Ako je istisnuo pa dobro.
Neka ode kod lekara ako se to mesto naduje,zacrveni,pocne da boli puno i slicno.U suprotnom,zaboravite na bezobraznu bubljicu ;)
Nini86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:19 am

Post od Nini86 »

Hvala Vam puno, ipak je bila bezobrazna bubuljica :)
Odgovori