Tumor prostate
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Tumor prostate
Pozdrav svima.Imam jedno pitanje u vezi mog deke.On ima 63 godine, i nedavno mu je otkriven rak prostate.Tumor je veliki 4,3cm i pre cetiri godine mu se pojavila krv u mokraci, verovatno se rak tada pojavio, ali nije mi receno da li je tumor metastazirao ili ne.Doktor je rekao da nije nista opasno, i da ce sve biti u redu.Ja iskreno ne znam u sta da verujem, jer, kao sto znate, lekari nikad nece reci bas sve, pogotovo pred pacijentom.Svi nalazi i pregledi su mu uredni.Bice operisan u ponedeljak, a ja sam veoma zabrinuta.Da napomenem, PSA mu je 0,6, ne oseca nikakve tegobe, jedino u donjem predelu kicme, ali on ima i dosta peska u bubrezima, pa mislim da je od toga.Zelela bih da cujem vasa misljenja, i iskustva onih koji su bili operisani od istog.Hvala
Re: Tumor prostate
Zavisi u kojoj je fazi, ako je dr rekao da nije opasno, verovatno je tumor samo u prostati i operacijom će biti izvađen ceo.
Te tegobe sa kičmom treba proveriti da se nije proširilo na kosti, ali takođe može biti i bilo šta drugo degenerativno sa kičmom, što u 63. godini i ne bi bilo čudno.
Te tegobe sa kičmom treba proveriti da se nije proširilo na kosti, ali takođe može biti i bilo šta drugo degenerativno sa kičmom, što u 63. godini i ne bi bilo čudno.
Re: Tumor prostate
ne brini--sve ce biti ok