Tumacenje dijagnoze

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
g.milenkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 7:21 pm

Tumacenje dijagnoze

Post od g.milenkovic »

Postovani doktore ,
javljam Vam se prvi put u nadi da ce te mi pomoci u resavanju mog problema.
Imam 48 god. i odpre otprilike nepunih godinu dana primetio sam da prilikom mokrenja mlaz mi je slabiji nego ranije , a sada skoro i da ga nemam.Prilikom mokrenja nemam peckanje niti bolove , ali mi uvek ostaje mokraca u kanalu koji se kasnije prazni u donjem vesu.
Erekcija mi je takodje veoma slaba i jedva je postizem.Prilikom ejakulacije semena tecnost jedva izlazi tako da bukvalno moram polni organ dacedim kako bih se oslobodio semene tecnosti.
Uzeo sam na svoju ruku tablete PROSTATE POTENCIJAL , ali nisam osetio nikakvo poboljsanje.
Veliki pozdrav i hvala unapred.

Goran

Nazad na vrh

Vragolasta Amfibija
Moderator

Pridružio: 29 Jan 2006

Poslao: Uto Feb 17, 2009 9:25 pm Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

Dragi Gorane,
vi ste u godinama kada prostata pocinje da se uvecava i da pravi probleme upravo koje ste naveli.
Ja sam ubedjena,po vasem opisu da je to uzrok problema sa mokrenjem.
Takodje ste u godinama kada i potencija opada prirodno,ali nije iskljuceno da problem sa prostatom ucestvuje istom merom.
Posetite urologa obavezno !

Poslusao sam Vas savet i obratio se urologu koji je uradio sve preglede i analize.Doktor me je otpustio na kucno lecenje sa dijagnozom koja mi nije jasna pa Vas molim za dodatno objasnjenje.

Zavrsna dijagnoza Sy.lubalis. Lesio n. cutanei femoris dex F 41

RU : 150ml.bistre mokrace
Sa sobom donosi sledece nalaze :

PSA ( od 11.03.2003.god. ) - 2,1
Neuroloski valuiran
Hiruski evaluiran.
RT: vel.malog zelenog oraha , adenomatoznog aspekta.
U dobrom opstem stanju odlazi na a b pracenje.
Th : caps. Dovicin , caps. Prostamol uno , caps. Flosin.
Uroloska kontrtola za 10 dana sa PSA total i fre.

Napominjem da koristim lekove koje mi je prepisao doktor , ali sada imam problem koji je nastao nakon koriscenja terapije.Problem se sastoji u tome sto sada osecam blage bolove u testitisima i prilikom seksualnog odnosa dozivim vrhunac ali ne ejakuliram odnosno ne izbacujem spermu , pa Vas molim za dodsatno objasnjenje da li je to zbog lekova ili se stanje pogorsalo .
Veoma sam zabrinut i zahvalan na odgovoru
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Problemi koje sada navodite nisu posledica terapije.
To je jedino sto mogu reci.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori