Trebam pomoč hitno, penis krvari poslije masturbacije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Trebam pomoč hitno, penis krvari poslije masturbacije
Kao što u naslovu piše penis mi krvari poslije masturbacije, imam 14 godina i ne znam šta da radim, molim vas dajte mi konkretne savjete, u zadnje vrijeme sam masturbirao u stranu pa mi se i penis poceo krivit u stranu, nije me to zabrinjavalo ali sad mi pocinje da krvari poslije masturbacije, jako sam zabrinut i ne znam šta da radim, može li biti opasno ?
Re: Trebam pomoč hitno, penis krvari poslije masturbacije
Odakle krvari i koliko?
Iz uretre (mokraćnog otvora) ili iz fenuluma (žilica koja sa donje strane spaja glavić i kožicu)? Ako je jedno do ova dva trebaš kod doktora, pogotovo ako je puno onda požuri.
Ako je neka površinska ranica koju si sam napravio ne moraš kod doktora ako bude lepo zarastala, samo vodi higijenu lepo
Iz uretre (mokraćnog otvora) ili iz fenuluma (žilica koja sa donje strane spaja glavić i kožicu)? Ako je jedno do ova dva trebaš kod doktora, pogotovo ako je puno onda požuri.
Ako je neka površinska ranica koju si sam napravio ne moraš kod doktora ako bude lepo zarastala, samo vodi higijenu lepo
Iz uretre, je li to opasno, može li se dodatno iskomplikovati i koji je razlog kravarenja ako neko može da mi kaže ?
Hoće li me doktor primiti samog i pogledati jer imam 14 godina ?
Hoće li me doktor primiti samog i pogledati jer imam 14 godina ?
Mogu li ja to riješiti prirodnim putem bez pomoci ljekara ?
doktoru obaveznooo
mora da te primisvaki doktor, ili kazi ocu ili nekom starijem drugaru pa neka odu sa tobom,nemoj se samo stideti-sve je to ok-za to su doktori tu?
mora da te primisvaki doktor, ili kazi ocu ili nekom starijem drugaru pa neka odu sa tobom,nemoj se samo stideti-sve je to ok-za to su doktori tu?