Dobar dan.
Imam 23 godine i od puberteta imam te sitne tackice po telu penisa,lice na bubuljice samo sto ne mogu da ih istisnem jer izgleda kao da su odmah ispod koze.Procesljao sam internet vise puta i sve ukazuje na neke 'Tisonove zlezde,lojne zlezde' ispravite me ako gresim.Ako ste videli pre ovako nesto i ako znate od odokativno da procenite sta je to,bio bih vam veoma zahvalan.Nije me strah,ne svrbe ni me peckaju,samo zelim da vidim ako je moguce preko interneta sta je to ustvari.Nadam se da su slike dovoljno dobre da bi ste mogli videti.
Hvala unapred.
1: http://img153.imageshack.us/img153/9840 ... 122702.jpg
2: http://img694.imageshack.us/img694/3793 ... 122207.jpg
Treba mi strucno misljenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 17, 2013 12:27 pm
Re: Treba mi strucno misljenje
Колико ми је познато, то су коренови длака које не могу да израсту због трења о гардеробу и слично, тј. могу да израсту али се брзо "истурпијају" одећом.
-
- Novi član
Korenovi dlaka na penisu?Zvuci neverovatno,ja jedino da pocnem nositi irsku nosnju ondaaa_aca napisao:Колико ми је познато, то су коренови длака које не могу да израсту због трења о гардеробу и слично, тј. могу да израсту али се брзо "истурпијају" одећом.

Зашто невероватно? Длаке могу свуда да се нађу. Упореди са кореновима длака које су израсле на местима где је кожа танка, као рецимо на мошницама.
-
- Novi član
Ja mislim da si u pravu,uporedio sam i izgledaju isto.Ovi korenovi ce mi mozda napraviti problem zbog izgleda,jel to moze nekako da se ukloni ili ce mi ostati ovako celi zivot.
Остаће тако цео живот, а можда их буде и више.
А о каквом изгледу пениса говориш? Хоћеш на изложбу?
А о каквом изгледу пениса говориш? Хоћеш на изложбу?