Ne znam strucne izraze tako da se izvinjavam..
Jutro nakon odnosa osetio sam blagu iritaciju i svrab na kozici koja prekriva glavic ( sa unutrasnje strane )..ujednaceno crvenilo ali nije preterano..(nisam koristio kondom) Sve je to dakle samo na kozici dok je na glavicu samo malo pretpostavljam zbog toga sto je u kontaktu..ne svrbi me toliko..cak u toku dana i zaboravim na sve. sve je to bilo pre 4 dana..2.i 3. dana kozica se malo nadula i crvenilo je bilo vece.. Od jutros malo je splaslo ali jos uvek malo svrbi i tek malo pre kad sam pogledao da vidm kakvo je stanje primetio sam kako se skinuo sloj i vidi se mlada koza ( samo na kozici )..sve vreme sam stavljao hidrogen (nije reagovalo...tek je sad ali minimalno)
E sad..
Spavao sam sa tom devojkom nekoliko puta pre i to bas u zadnje 2 nedelje (siguran sam da nije bila sa nekim u medjuvremenu!)
i znaci posle svakog odnosa nije bilo nikakvih problema..
Ona treba ovih dana da dobije pa je mozda neka supstanca ???
to i taj put sam spavao go a to nemam obicaj..pa mozda sam se iziritirao na cebe ili sta vec..
Uglavnom..vec mi je nekako bolje..malo je splaslo je i ne iritira toliko..tako da se nadam da nije nista strasno..!!! Molim vas za pomoc.
HVALA
Treba mi pomoc,nisam siguran sta je.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nema veze sto je splaslo i manje iritira, bolje skokni do urologa i kazi mu problem mozda je imala pojacan sekret ili tako nesto imam drugara koji je imao problema sa time i stalno je posecivao urologa, muku mucio jer se pravio pametan i nije koristio kondom. Dakle 5 min kod urologa te nece nista kostati a puno ce ti koristiti.
Help please!