Treba mi pomoc hitno!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Crysis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 11:08 am

Treba mi pomoc hitno!

Post od Crysis »

Pojavile se mi se kao neke zlezde oko penisa ali nije na njema nego malo iznad sa leve i desne strane, ne znam sta je to i da li opasno molim za pomoc?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Treba mi pomoc hitno!

Post od Dr011 »

zavisi sta podrazumevate pod zlezdama...da li mislis na povrsne promene na kozi (npr. lojne zlezde) ili bas prave uvecane limfne zlezde u preponama? sta god da je u pitanju ne moze se dati nikakav komentar ni savet dok se ne vide promene i ne opipaju, tako da savetujem odlazak lekaru...jer ukoliko postoji neki problem treba ga blagovremeno i leciti...
Crysis
Novi član
Novi član

Post od Crysis »

kao neka kuglica ne znam sta je onako malo uvecano, sada mi se kao malo smanjilo ali jos uvek boli malo na dodir..ne znam sta je.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da nije samo upaljen koren dlake? na slepo zaista ne moze nista da se kaze...
Crysis
Novi član
Novi član

Post od Crysis »

pa ne znam sad sa obe strane je tako, ne primeti se kada se gleda nego ovako kada opipam onda malo boli i osetim kao malu kuglicu..Valjda ce proci nadam se...
Mapas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 28, 2011 2:20 am

Post od Mapas »

Ja misli mda svako ima limfne cvorove na obe strane na preponama kod nekh su mozda malo izraziti kod nekih malo skriveni evo i ja ima istosa obe strane mogu da ih napipam kao dve male kuglice od po 5 mm
Crysis
Novi član
Novi član

Post od Crysis »

sada je sve u redu vise me ne boli, proslo je..
Odgovori