Imam jedno pitanje-vezano je za mog muza, radi se o tome da kada prvi put imamo odnos sve bude ok, normalno, nekada traje i po sat vremena, nekada samo 10-ak minuta, medjutim kad god probamo drugi put ne ide, sta god pokusali nece da se digne,mora da prodje dosta vremena, i to se desava od pocetka nase veze. Recimo ako smo ujutru imali odnos, nekada moze uvece ali retko, a nekada tek sutra ujutru. Meni je to od samog pocetka bilo cudno, ali nikako nisam mogla da ga nateram da ide kod lekara. Medjutim, pre par meseci sam uspela da ga nagovorim da ide kod urologa, posto ja imam e-coli vec 2 godine i nikako ne mogu da je se resim, pa pretpostavljam da je sada i on ima , pa mi je prenese svaki put, i tada mu je lekar rekao da verovatno ima neku infekciju i dao mu da uradi analaize, ali mu je takodje rekao i da ima problema sa dotokom krvi u penis i da mu je prag nadrazaja samo 50 %, i zacudio se kako uopste uspeva i prvi put da ima odnos. Rekao mu je da bi bilo pozeljno da kupi VEP aparat i da pije neke teblete da bi se to sredilo.
Mene intersuje koliko je to ozbiljno, da li je neko imao slicno iskustvo i da li je moguce da je neka infekcija, verovatno e-coli, koju vec duze vucemo oboje izazvala sve to? Molim Vas da mi neko odgovori, strasno sam zabrinuta, nece valjda da postane skroz impotentan? Da li postoji lek za to? Ja pokusavam na svaki moguci nacin da mu pomognem