Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
ja sam imao neprijatno iskustvo, iako i nisu toliko izrazene, devojka j eprekinula odnos kada je to videla misleci da je mozda nesto ozbiljnije, i ja bih verovatno mislio da je nesto prenosivo ali znam da ih imam jos pre prvog odnosa. Neznam kako da ubacim sliku da vam pokazem
i ja imam te tackice i ne smijem doktoru neugodno mi, ali imam i ove tackice bijele znali neko o cemu je rijec niti bole niti svrbe.
evo slika http://uploadslika.com//images/907503SP_A0187.jpg
molim vas za pomoc
-ozdrav ljudi ja imam slicno kao bubuljice na glavicu mozda je to to ali ne znam uglavnom svrbi me sa vremena na vreme i prija mi toploj vodi pa sta mislite da li je to to i sta da pokusam da koristim da mi to nestane?
e filip je rekao da su to proširene lojne žlezde... E mene zanima e to opasno il sta vec ?!?! Ps ovo nije moja slika ja imam isto tako samo sto su dosta manja
Samo malo upozorenje. Prema slikama i vasem opisu mislio sam da imam isti problem kao vi. Bio sam kod doktora, i on mi je reko da je to virusna infekcija. Zbog toga izgleda da ima vise vrsta tih tackica, i bolje je da posjetite doktora uprkos velikom broju informacija.
Jel oze neko da mi odgovori? Imam problem sa tisonovim zlezdama, do sada su bile bele boje ali se pocela stvarati neka vrsta kraste koju sam ja skinuo i sada je crvenkaste boje ali neznam da li je to dobro i da li moze nesto da se iskonplikuje????
HVALA!!!!
Ne znam da li se radi o Tisanovim zlezdama, imam nesto slicno bubuljicama ali nece da se stiskaju a nalaze se na kozici, na srecu samo su dve pa mi recite jel su to te zlezde ili nesto drugo?
Ovi sto pominju bubuljice, to su vam valjda neke bradavice, idite kod lekara, one se otstranjuju ili preko nekog djavola sa strujom ili se nesto stavlja na njih ne znam kako se zove pa otpadnu. Idite kod lekara nije nista strasno .
E i cesto gljivice izgledaju slicno kao i ove zlezde, pa zato bolje proverite.
e filip je rekao da su to proširene lojne žlezde... E mene zanima e to opasno il sta vec ?!?! Ps ovo nije moja slika ja imam isto tako samo sto su dosta manja
Ovo je i meni bilo mislim... kao bijele pufice al nisu bas pufice slicno ovim tisonovim zlijezdama. Sto prije kod doktora jer ces proci sa obicnom intervencijom tecnim azotom ili laserom. Moze malo da pecka azot a laser ubija (naravno ako ne uspije anastezija). Ako ovo zapusits moze ti se desit da ti se kozica deformise i da imas problema pri erekciji u pocetku a kasnije moze svasta.... i onda ces morati da radi obrezivanje a vrlo je bolno pa onda oporavak uzas oticanje pa borba sa spontanom ekercijom ujutru. Uglavnom podji odma kod urologa, do tada uzmi neki neutralni sampon i kupku i sa tim se kupaj NISTA DRUGO.
Cao, imam slican problem!Vec duze vreme imam male bele izrasline, na kozici sa unutrasnje strane, grupisane su jedna do druge, nisu homogeno rasporedjene!Nema nikakve tecnosti, niti svraba, ni bola!
Te izrasline su bele male, nisu ni mnogo primetne!Nisu prisutne na samo glavicu, vec na kozici sa unutrasnje strane!
Da li postoji verovatnoca da su to tisonove zlezde?Da li one mogu biti blazeg stepena nego sto su na tim slikama, jer ove moje izrasline nisu tako nabubrene i velike?Mogu li vam poslati sliku, ovde u poruci?Unapred hvala na odgovoru!