teze mokrenje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
jasko11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 02, 2010 10:21 pm

teze mokrenje

Post od jasko11 »

postovani u zadnje vrijeme prilikom mokrenja kad zavrsim mokenje malo se pomokrim u gacice ne svojom voljom,isto tako ako se ne pomokrim na vrijeme,ako se nalazim gdje na nezgodnom mjestu pa trenutno nemogu do wc mi strahovito stvori nekakav osjecaj pritiska u organizmu,,,radio sam nalaze upale nemam,,, jedino imam kreatitin klirens u urinu povisen visoko,,,,zanima me kako to rijesit i sta bi moglo biti uzrok,,,,
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: teze mokrenje

Post od Dr011 »

i normalno se desava da nekoliko kapi mokrace ostane unutar mokracne cevi posto je kod muskaraca dugacka, pa naknadno iscure u ves posle mokrenja...kada je besika prepuna prirodan je takav osecaj...a ako ipak mislis da je to nesto preterano i neuobicajeno, treba obaviti uroloski pregled, pregledati prostatu, da se mozda ne radi o upali prostate, ili nekom drugom uroloskom problemu...
treba ispitati i razlog povisenog kreatinina u urinu, da li je samo zbog nedovoljnog unosa tecnosti, zbog prekomernih fizickih aktivnosti ili nekog problema sa bubrezima...
jasko11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 02, 2010 10:21 pm

Re: teze mokrenje

Post od jasko11 »

da imam problema sa bubrezima stenoza renalnih arterija,,,,,,jos sam na pretragama ali mi je dijagnosticirana stenozis renalis bil,,,,neznam kako se to rijesava dal operacijom ili sa nekim stentom,,,,,,,brine me to,,,da li povisen kreatitin klirens znaci da moji bubrezi nedovoljno obavljaju svoju funkciju,,,,,,
Odgovori