Testisi problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
konan2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 3:26 am

Testisi problem

Post od konan2 »

imam problem sa testisima, mislim da je od rodjenja, porodjaj je bio veoma tezak..slomljena mi je kljucna kost i jos ponesto...kao i pretpostavljam testis...
tako da mi je desni testis normalan, a levi je koliko sam mogao da opipam, veoma mali, kao da nije ni rasao od rodjenja, i skoro da se spoio sa desnim...sta da radim? .. nemam bukvalno nikakve probleme...samo to sto drugog testisa skoro da nema...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Moraces da odes na pregled kod urologa...ali obavezno !
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
konan2
Novi član
Novi član

Post od konan2 »

Mozes li da mi preporucis neku privatnu ordinaciju? jer stvarno ne znam nista o tome...
procitao sam ovde za nekog Dr Trkuljić kod Vera..jel to moze tamo?
konan2
Novi član
Novi član

Post od konan2 »

Mozes li da mi preporucis neku privatnu ordinaciju? jer stvarno ne znam nista o tome...
procitao sam ovde za nekog Dr Trkuljić kod Vera..jel to moze tamo?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Ne mogu jer nisam iz Bg
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
mika43
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 1:01 pm

Post od mika43 »

Idi kod dr Vinke Vukotić u urološku ordinaciju TTC.Ona je stvarno najbolji dijagnostičar i što je najbitnije -NIJE PREVARANT
boneba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 11:34 pm

Takodje problem sa testisima

Post od boneba »

Pisem u ime mog supruga.On ima 29 godina i kao decko od 18 godina je imao tezi oblik zauski.To mu se spustilo na testise sto je izazvalo veliku upalu oteklinu i ne znam sta jos to prati.Eto posle 11 godina saznaje da je ne plodan.Medjutim on iz prvog braka ima dete.Sada nas dvoje lecimo sterilitet vec neko vreme.Prvo su mene maltretirali,ispitivali i svasta nesto.Medjutim posle nekoliko odlazaka u bolnicu mojoj doktorki jr palo na pamet da bi moj suprug trebao da uradi spermogram,koji je dao katastrofalne rezultate.Odmah smo otisli kod urologa koji mu je dao uput da uradi 3 spermograma i ultrazvuk testisa.Upravo za taj tastis koji mu je bio oboleo mu je rekao da je atrofirao(valda se tako kaze).Da li se to ikako moze leciti i ici na to da se radi vantelesna oplodnja.I da li je moguce da je pre 5 godina bilo sve uredu,posto on ima dete a sada su tako katastrofalni rezultati,ILI SE POSTAVLJA NAJBOLNIJE PITANJE ZA NJEGA DA LI JE DETE NJEGOVO<
Vreme je za bebu
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Postavlja se pitanje da li je dete njegovo.
Atrofija testisa se ne moze izleciti,ali,,,drugi testis je zdrav (uslovno receno) tako da je moguce da je pre 5 godina bio plodan.Naravno,to nikada nece zasigurno znati dok se ne utvrdi ocinstvo.
Cak i da je 1 promil bio plodan,dete moze da bude njegovo,jel tako.
Odgovori