Tanka zila sa donje strane penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
BojanSin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 09, 2014 11:56 pm

Tanka zila sa donje strane penisa

Post od BojanSin »

Pozdrav za sve, takodje veliki pozdrav za doktora.
U sustini, prije par veceri sam bio sa djevojkom, koja me rucno zadovoljavala i zaboravila je da skine prsten kojim me je kasnije malo ogrebala u predjelu donje strane penisa gdje ima kao neka zila ispod kozice i Koja krece od glavica ka testisima i to je proslo cak i ne primjeceno, sve do veceras, kada smo imali polni odnos i na zavrsetku odnosa, tacnije na pocetku dok sam ga stavljao osjetio sam bol, ali sam je zanemario i na kraju kada sam ga izvadio vidjeo sam ogromnu kolicinu krvi koja je bila od mene. E sada interesuje me da li je potrebno da idem kod doktora ili ne, cisto da uzmem neku mast ili bilo sta da brze zaraste ta zila ili kako vec da je nazovem.
Nadam se da ste uspjeli da razumijete sta me muci.
Srdacan pozdrav i Hvala.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Tanka zila sa donje strane penisa

Post od Dejanbg »

Bilo bi dobro da odeš do doktora da ti to pogleda i da savete.

Ako vodiš higijenu to će zarasti, ali problem je kako, može da zaraste tako da skrati tu žilicu koja se zove frenulum pa da te posle zateže. Ni to nije strašno, lako se rešava, ali probaj da sprečiš.
BojanSin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 09, 2014 11:56 pm

Re: Tanka zila sa donje strane penisa

Post od BojanSin »

Hvala Vam velika, razmislicu jos koji dan iskreno, ne ide mi se u dom zdravlja, a privatne klinike su skupe... Tako da, razmislicu, ali vjerovatno da cu otici kod doktora.
Hvala jos jednom i srdacan pozdrav!
Odgovori