Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Osjetim svrab na kozici na vrhu penisa. Jednom dok sam uobicajeno prao penis namazao sam ga malo "nivea" kremom i poslije toga mi se javio taj glupi svrabbb....
moze se naci u svakoj apoteci...Acidiborici je ustvari 3% Borne kiseline,mada to u apoteci sigurno znaju...ne bi trebalo da ti je to od Nivee,jer bi onda istu reakciju imao na bilo kom drugom dijelu tijela koji namazes Niveom
U potpuno se slazem sa "Amfibijom", ne moze se tek tako od oka mazati neke kreme, mozda ti cak i nije nista vec neka iritacija, mozda... ko zna.
Zato kod lekara, pa verovatno u labaratoriju bris, i gotovo
ovako to mi je se pojavilo samo na jednom dijelu kad navucem kozicu i to izgledao kao mali obruc... i nekad me uopce ne svrbi a isto sam stavljao i one kondome performa...pa mozda i od tog al hvala vam otici cu kod urologa
Nista, nemoze ti niko bolje pomoci nego doktor, to mora da se vidi i verovatno uradi neki od briseva, obicni ili mozda i uretralni bris.
Sigurno nije nista strano. CAO
Nista, ne moze ti niko bolje pomoci nego doktor, to mora da se vidi i verovatno uradi neki od briseva, obicni ili mozda i uretralni bris.
Sigurno nije nista strano. CAO