Pozdrav.
Zanima me Vase misljenje u vezi jedne moje dileme. Naime radi se o vec puno diskutovanoj velicini penisa. Internet je pun svega i svacega, pa ne znam kome da verujem i u sta da verujem.
Moje dimenzije su 18.5 cm duzine i ono sto mene "brine" je 18 cm obima.
Za sad nemam nikakvih problema sa potencijom i odrzanjem iste.
Najpre, da li su ove dimenzije normalne jedna sa drugom ? Da li u nekoj starosti,za nekoliko desetina godina mogu ocekivati nekih problema, iz bilo kojih razloga ? Ovo pitam jer su mi drugovi rekli da je njihov obim dosta manji. Inace, imam 23 godine.
Pozdrav i hvala unapred.
Da li je sve u redu dimenziono ?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 19, 2012 7:29 pm
Re: Da li je sve u redu dimenziono ?
i duzina ti je veca od prosecne, a obim tek...inace duzina i obim ne moraju da budu niukakvoj srazmeri...ali sam po sebi obim od 18cm je zaista daleko iznad proseka, i nije bas uobicajeno da dotle ide...jesi li siguran da si pravilno merio? da li je penis normalnog oblika?
sto se tice problema, ako je stvarno toliki obim, glavni problem bi ti bio vezan za partnerku ukoliko bi imala teskoca da primi toliki penis...
sto se tice problema, ako je stvarno toliki obim, glavni problem bi ti bio vezan za partnerku ukoliko bi imala teskoca da primi toliki penis...
-
- Novi član
Hvala na pojasnjenjima.
penis je normalnog oblika.Duzinu sam merio od one kosti iznad penisa, kako se vec zove ne znam. Obim sam merio na najdebljem delu. Prosto obmotam neki koncic i posle premerim njegovu duzinu. Inace obim sam proverio i tako sto sam uzeo onaj karton od rolne perfex wc papira. tu prodje samo glavic i negde na polovini penisa se zaglavi rolna , nema dalje
Inace obim rolne je 15 ili 16 cm, tako da mi je to potvrdilo merenja, jer sam i ja sumnjao da li pravilno merim.
Inace, koji obim se smatra normalnim ? Ja sam uvek mislio da je duzina partnerki bitnija od obima ? Da li kod partnerke taj obim moze izazvati neke probleme, osim nelagodnosti ?
penis je normalnog oblika.Duzinu sam merio od one kosti iznad penisa, kako se vec zove ne znam. Obim sam merio na najdebljem delu. Prosto obmotam neki koncic i posle premerim njegovu duzinu. Inace obim sam proverio i tako sto sam uzeo onaj karton od rolne perfex wc papira. tu prodje samo glavic i negde na polovini penisa se zaglavi rolna , nema dalje

Inace, koji obim se smatra normalnim ? Ja sam uvek mislio da je duzina partnerki bitnija od obima ? Da li kod partnerke taj obim moze izazvati neke probleme, osim nelagodnosti ?
bitno je da je normalnog oblika, ako je i sa potencijom sve u redu, onda uzivaj!
najbolje je da meris krojackim metrom, ako nemas mozes napraviti traku od papira...
prosecan obim je izmedju 12 i 13cm, pa ti vidi gde si...
sto se tice partnerke mozes je povrediti ako nije dovoljno siroka, elasticna, pa vodi racuna, moras je dobro i pripremiti za odnos...

najbolje je da meris krojackim metrom, ako nemas mozes napraviti traku od papira...
prosecan obim je izmedju 12 i 13cm, pa ti vidi gde si...

sto se tice partnerke mozes je povrediti ako nije dovoljno siroka, elasticna, pa vodi racuna, moras je dobro i pripremiti za odnos...

-
- Novi član
Hvala puno na odgovorima.
Ja sam iskreno mislio da je taj obim mozda malkice samo veci, a ne 150% od proseka
U svakom slucaju, nadam se da ce se novim partnerkama svidjati, jer mi se ove do sad zalile a ja mislio da nalaze izgovor za raskid ili tako nesto 
A jel postoji neko istrazivanje, sta je bitnije: duzina ili obim ? Sa zenske strane gledista, naravno.
Ja sam iskreno mislio da je taj obim mozda malkice samo veci, a ne 150% od proseka

A jel postoji neko istrazivanje, sta je bitnije: duzina ili obim ? Sa zenske strane gledista, naravno.
obim je efikasniji sto se tice stimulacije...
ti tu ne manjkas, cak imas i dosta vise...
pa budi pazljiv sa njima, vazna je dobra predigra, da se opuste, nadji pozu u kojoj ce im biti najudobnije, ako treba tu su i lubrikanti koji mogu olaksati penetraciju...
ti tu ne manjkas, cak imas i dosta vise...