Za sve one koji bi znaju nešto više o hlamidijama

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Saskab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2008 4:01 pm

Post od Saskab »

da li se hlamidija moze preneti oralnim seksom
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

MOŽE !!
Zdravlje je najveće bogatstvo !
dnda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 15, 2007 2:25 pm

Post od dnda »

Moram da vam se pohvalim.Trudna sam,u cetvrtom sam mesecu! Ne znam da li se secate, pisala sam da cu probati sa cajevima od doktora Tesica, i probali smo i odmah isti mesec ostala sam trudna.Muz je bio kod urologa,kada smo saznali da sam trudna, i bio je negativan na hlamidiju.Ja sam radila samo obican bris i naravno negativan je kao i uvek ali meni to nista ne znaci dok ne uradim PCR.Pila sam propolis kapi, maticni mlec i tri vrste caja.Doktor je rekao da je fora u tome da se podize imunitet a propolis kapi su za izbacivanje bakterija.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

bebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:

chestitamooooooooo
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
bekspejs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 12:38 pm

Post od bekspejs »

ja sam novi ovde, registrovah se kad videh da ima dosta strucnih u ovoj oblasti, pa da pitam :
da li bol u testisima koji se javlja pri nosenju uzih stvari (dakle na pritisak) i kada lezim na stromaku, i duze zadrzavanje sperme u uretri nakon ejakulacije (po 2, 3 sata, pa tek primetim da izadje poslednja kap) mogu biti znaci infekcije. takodje, jednom prilikom sam se jako uzbudio i opet sam posle primetio na vrhu penisa krupnu sluzavu kap sto mi se nikad pre nije desilo. radjen mi je bris uretre koji se pokazao negativnim (ali koliko vidim to mi i nije neka siguracija). nemam nikakvog peckanja (sto me pomalo tesi).
gde se radi PCR test u beogradu?
SQL
Aktivan član
Aktivan član

Post od SQL »

bekspejs to je normalna pojava kod muškaraca da im izlazi tečnost koja se zove predejakulatorna tečnost kada se uzbudimo a kao trebalo bi da služi za dodatno podmazivanje "ciljnog objekta" zvanog vagina !

dnda - Čestitam ti srca !!! :wink:
SQL
Aktivan član
Aktivan član

Post od SQL »

bekspejs : da ne bude zabune to je normalna pojava samo kada si uzbudjen a za ostalo što si nabrojao mislim da nije normalno !
bekspejs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 12:38 pm

Post od bekspejs »

SQL napisao:bekspejs to je normalna pojava kod muškaraca da im izlazi tečnost koja se zove predejakulatorna tečnost kada se uzbudimo a kao trebalo bi da služi za dodatno podmazivanje "ciljnog objekta" zvanog vagina !

:wink:
znam da je normalna, ali te tecnosti kod mene ima inace vrlo malo i providna je. ovo je bilo sluzavo, polubelicasto i krupna kap se izdvojila.

nego, sta rekoste za taj PCR test, gde se radi u beogradu? takodje me zanima da li neki urolog u beogradu radi test kada se kroz analni otvor stimulise prostata da izluci, te da se radi test na taj materijal?

hvala na superbrzim odgovorima!!! :D
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

CESTITAM DNDA !!!

:D
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
crvenkapica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2008 6:44 pm

Post od crvenkapica »

Pozdrav svima nova sam ovde i hteoh nesto da vas nesto priupitam.....
Meni moja dr nije savetovala nikakve cajeve i suplemente koji poboljsavaju imunitet...Zanima me da li neko zna koji cajevi se preporucuju i od cega?...Meni je danas zena u apoteci savetovala da ne kupujem bezveze caj od brusnice posto se on pokazao kao jako dobar kod E.coli,a za hlamidiju kaze moze bilo koji od cajeve za ciscenje urinarnog trakta...Ja sam ovih dana pila dosta caja od persuna,koprive i uvin caj...danas kupih neku mesavinu od rastavica,zeciji trn,breza,sipak,neven...

pozdrav svima!

p.s ovde sam procitala i pocela da pijem ove kapi ehinacee i neke vitamincice...
zanfir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 18, 2007 10:30 am

Post od zanfir »

imam klamidiju. partnerka mi je vjerovatno izvor infekcije ali bez simptoma. da li ona treba da uzima antibiotik bez obzira sto nema simptoma? i kkoliko dugo?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Partnerka treba takodje da ode na pregled za hlamidiju i ni slucajno da ne uzima antibiotike pre toga.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
crvenkapica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 15, 2008 6:44 pm

Post od crvenkapica »

crvenkapica napisao:Pozdrav svima nova sam ovde i hteoh nesto da vas nesto priupitam.....
Meni moja dr nije savetovala nikakve cajeve i suplemente koji poboljsavaju imunitet...Zanima me da li neko zna koji cajevi se preporucuju i od cega?...Meni je danas zena u apoteci savetovala da ne kupujem bezveze caj od brusnice posto se on pokazao kao jako dobar kod E.coli,a za hlamidiju kaze moze bilo koji od cajeve za ciscenje urinarnog trakta...Ja sam ovih dana pila dosta caja od persuna,koprive i uvin caj...danas kupih neku mesavinu od rastavica,zeciji trn,breza,sipak,neven...

pozdrav svima!

p.s ovde sam procitala i pocela da pijem ove kapi ehinacee i neke vitamincice...
Da li neko moze dam i odgovori...hvala unapred!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Hlamidija nije virus,mada na isti nacin inficira celiju,ali to je nebitno.Nema potrebe da pijes nista za pojacanje imuniteta jer ti to nece bog zna kako pomoci u lecenju hlamidije.
Sto se tice poboljsanja imuniteta,moje licno iskustvo je propolis i puno belog luka...
cersei
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 9:31 pm

Post od cersei »

zdravo svima.slucajno sam nabasala na ovaj forum.zapravo,slucajno sam nabasala i na hlamidiju....
imam pitanjce-bila pre par dana kod ginekologa,rekla mi da imam kondilome :-? ,usput i bakterijsku i gljivicnu infekciju [genije sam zar ne??].prepisala mi neke vaginalete i rekla da dodjem na kontrolu kad mi prodje menstruacija.e sad,meni kasni,i to dobrih 10 dana.test na trudnocu negativan.
da li je moguce da imam hlamidiju i i da li mogu da se testiram iako koristim vaginalete?posto idem tek za nekih nedelju dana do ginekologa[ubice me ako me vidi jos jednom pre toga :cry: ] bila bih zahvalna ako bi ko odgovorio,i time me umirio il naterao da odem i dam tih 2 i nesto hiljada,koje btw nemam :) xD

unapred zahvalna :wink: :D
Odgovori