SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Vam je potreban doktor koji ce Vam uliti poverenje i biti strpljiv i temeljan u pristupu i radu sa Vam, operacija je tehnicki nekomplikovana ali je prirodno da se plasite i bola i neizvesnosti. Izaberite lekara uz kog se osecate sigurno i on ce Vas sprovesti kroz operaciju bey ikakvih problema.
Zavisi od doktora, meni su radili u opstoj anesteziji, odes lepo i zamolis ga, sve strahove koje imas mu kazes, i na kraj mu dodaj jel realno da stedite na anesteziji koja kosta 200,300 dinara... u apotekama, malo ga skenjas... uradice ti u opstoj anesteziji samo budi uporan.... a sto se tice privatne bolnice, skupo je bajo oko 400 eura traze.. ali zato doktor radi kako ti zelis da ti bude penis obrezan, u drzavnoj te ni ne pitaju, barem mene nisu, samo su me uspavali, obrezali i cao djacizacaranikrug napisao:Evo konacno sam skupio hrabrosti i otisao na zakazani termin kod urologa. Posle sekunde (sto bise reklo ko iz topa) odmah je rekao da mora operacija.
Nikako nece da rade u totalnoj anesteziji. Operacija zakazana. Doktor, videvsi da sam veoma uznemiran na kontroli, pitao me je da li sam u stanju da psihicki podnesem operaciju. On smatra da nisam u stanju.
Nije mi dao nikakav savet, ohrabrenje, uputstvo da to nije bolno nista... Vise je bio u fazonu "hoces, neces, ko te j**e"
Jel postoji drzavna u Beogradu koja radi sa totalnom anestezijom?
Ja se plasim uboda i da anestezija nece delovati. Da ce me seci na zivo kao da sam kod kasapina.
Može i državnoj da se dogovoriš, samo treba izabrati doktora koji radi tako kako želiš (ne rade svi baš sve varijante), ako nisi zadovoljan, nemoj da radiš tu. Osetljiva je stvar u pitanju, isterajte svoje
Kaži čoveku gde si radio u totalnoj anesteziji, nije tu problem cena anestezije (koja je dosta veća od tih para) već i organizaciono jer onda mora da bude prisutan anesteziolog da vodi pacijenta itd. zato za ovako jednostavnu stvar nema svugde u opštoj anesteziji.
Kaži čoveku gde si radio u totalnoj anesteziji, nije tu problem cena anestezije (koja je dosta veća od tih para) već i organizaciono jer onda mora da bude prisutan anesteziolog da vodi pacijenta itd. zato za ovako jednostavnu stvar nema svugde u opštoj anesteziji.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 15, 2015 10:37 pm
Zanima me da li urolog kod koga sam bio obavlja operaciju, ili to radi druga osoba (hirurg ili neko drugi)?
E sad ako je video da sam vidno uznemiren mogao je pitati u cemu je problem. I ako gresim objasniti zasto. Ako nece da me uspavaju, ne vidim problem zasto ne mogu naneti gel da koza malo umrtvi pre davanja anestezije. Da sam ja doktor i da neko ima strah ponudio bih takvo resenje. U krajnjem slucaju mogao je reci koja drzavna ustanova radi pod opstom anestezijom i preporuciti doktora.
Znam da svaka anestezija nosi odredjeni rizik. I da uspavljivanje moze imati velike posledice. I da nemam strah izabrao bih rado lokalnu anesteziju. A opet toliko ljudi u Srbiji godisnje uradi razne operacije pod opstom pa nema problema.
Sto se tice dela kako bi ja zeleo da me obrezu, ne bih bas tu zalazio. Nije to moja struka. Zelje su jedno a mogucnosti drugo. Ne bih se tu mesao. Neka rade kako smatraju da je najbolje i najsigurnije.
Ne trazim ja sad previse. Da me doktor drzi za ruku i tesi. Ili nesto slicno. Ali kad imate veliki strah i doktor se postavi tako, prosto dobijete jos veci. Nisam hteo da trazim drugog lekara jer svi se tamo znaju. Nebih da me zamrze pa zeznu operaciju. Ljudi su pa mozda i osvetoljubivi.elisab napisao:Vam je potreban doktor koji ce Vam uliti poverenje i biti strpljiv i temeljan u pristupu i radu sa Vam, operacija je tehnicki nekomplikovana ali je prirodno da se plasite i bola i neizvesnosti. Izaberite lekara uz kog se osecate sigurno i on ce Vas sprovesti kroz operaciju bey ikakvih problema.
E sad ako je video da sam vidno uznemiren mogao je pitati u cemu je problem. I ako gresim objasniti zasto. Ako nece da me uspavaju, ne vidim problem zasto ne mogu naneti gel da koza malo umrtvi pre davanja anestezije. Da sam ja doktor i da neko ima strah ponudio bih takvo resenje. U krajnjem slucaju mogao je reci koja drzavna ustanova radi pod opstom anestezijom i preporuciti doktora.
Znam da svaka anestezija nosi odredjeni rizik. I da uspavljivanje moze imati velike posledice. I da nemam strah izabrao bih rado lokalnu anesteziju. A opet toliko ljudi u Srbiji godisnje uradi razne operacije pod opstom pa nema problema.
Sto se tice dela kako bi ja zeleo da me obrezu, ne bih bas tu zalazio. Nije to moja struka. Zelje su jedno a mogucnosti drugo. Ne bih se tu mesao. Neka rade kako smatraju da je najbolje i najsigurnije.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Ниси свестан колико ово није тачно....A opet toliko ljudi u Srbiji godisnje uradi razne operacije pod opstom pa nema problema....
zacaranikrug , na kraju krajeva iako nece opstu anesteziju da ti uradi, a ti recimo zelis obrezivanje uradi to u lokalnoj... nemoj da se plasis.. ja sma radio kolonskopiju i bronhoskopiju na zivo... trpeo sam bol ... i sta .. nisam umro, istrpis malo bol, to je zahtvat koji traje 15,20 minuta... stisni zube.. ili idi kod privatnika i odvali 400e ..
-
- Novi član
Da imam te pare isao bih davno...
Nego moram da pita... Koliko je bolno davanje te anestezije? Sa cime moze da se uporedi (vadjenje krvi, injekcija u guzu....) ?
Daje se u koren penisa i u glans (bas glans)? ili je to iza glansa gde je frenulum, pa malo ispod?
Nego moram da pita... Koliko je bolno davanje te anestezije? Sa cime moze da se uporedi (vadjenje krvi, injekcija u guzu....) ?
Daje se u koren penisa i u glans (bas glans)? ili je to iza glansa gde je frenulum, pa malo ispod?
nije toliko skupo ne znam gde si naleteo... ako si naleteo kod onog mesara rakica sto trazi 400e , zajebi ga.. imas privatne klinike koje traze 25 hiljada dinara za obrezivanje...zacaranikrug napisao:Da imam te pare isao bih davno...
-
- Novi član
Pa trazio sam dosta po netu da vidim koliko kosta. Samo par njih daje oko 25000 a svi ostali su oko 50 000 dinara. A jedino belmedic radi u kratkotrajnoj opstoj anesteziji i to za 63500. A nasao sam i kliniku koja to radi u lokalnoj za 60 000._david_ napisao:nije toliko skupo ne znam gde si naleteo... ako si naleteo kod onog mesara rakica sto trazi 400e , zajebi ga.. imas privatne klinike koje traze 25 hiljada dinara za obrezivanje...
Ma je*em li ga. Idem pa sta bude. Trazicu im tabletu za smirenje. Ako mi ni to ne daju ima da ih oteram u tri lepe. Da im clanovi porodice imaju problem kao i ja i strah, doveli bi 10 anesteziologa... Ovako za nas smrtnike nema nista
Ako se bas uspanicim trazicu da mi daju uput u drzavnu koja radi u opstoj. Najgore sto mi je frka da od smegme koja se talozi ne dobijem rak ili sta vec.. Pa me i to malo gura da sto pre zavrsim..
a ne znam sto se toliko cimas, pazi meni je tacno evo 16 juna 2015 godine prosleg meseca radjeno obrezivanje, cirkumizacija nazovi kako god... nisam imao fimozu nisam imao nista. cisto sam zeleo iz higijenskih razloga, urolog nije hteo da radi, i onda moljenja natezanja, trte mrte.. i covek pristane, valjda ajde ovaj mi se popeo na glavu vise... inace radjeno je u privatnoj ustanovi u opstoj anesteziji... zasto insistiras da ides kod privatnika? realno i u drzavnim bolnicama ima jako jako dobrih urologa...zacaranikrug napisao:Pa trazio sam dosta po netu da vidim koliko kosta. Samo par njih daje oko 25000 a svi ostali su oko 50 000 dinara. A jedino belmedic radi u kratkotrajnoj opstoj anesteziji i to za 63500. A nasao sam i kliniku koja to radi u lokalnoj za 60 000._david_ napisao:nije toliko skupo ne znam gde si naleteo... ako si naleteo kod onog mesara rakica sto trazi 400e , zajebi ga.. imas privatne klinike koje traze 25 hiljada dinara za obrezivanje...
Ma je*em li ga. Idem pa sta bude. Trazicu im tabletu za smirenje. Ako mi ni to ne daju ima da ih oteram u tri lepe. Da im clanovi porodice imaju problem kao i ja i strah, doveli bi 10 anesteziologa... Ovako za nas smrtnike nema nista
Ako se bas uspanicim trazicu da mi daju uput u drzavnu koja radi u opstoj. Najgore sto mi je frka da od smegme koja se talozi ne dobijem rak ili sta vec.. Pa me i to malo gura da sto pre zavrsim..
pardon, nije radjeno u privatnoj nego u drzavnoj ustanovi....
Uopste ne morate da brinete o vrsti anestezije, pronadjite doktora koji Vam uliva poverenje i sa kojim mozete da postignete dogovor o svemu i onda mozete da se operisete i u lokalnoj anesteziji. Ako zelite javite se na mejl [email protected]
-
- Novi član
Evo danas sam imao pokusaj operacije. Nisam imao neku tremu da sam se tresao, ali nesto nije dalo. LEgao sam na sto sve su spremili al kad su pitali "jel mozemo" ustao sam. Nisam mogao. NA sve to me iznerviralo (al zadrzao sam u sebi), sto je urolog rekao: "rekao sam ti da mi ne dolazis ako ne mozes, ajde cao!"
Prosto nisam mogao da izdrzim
Ima li neko preporuku za urologa (drzavnog ili privatnog) koji nece praviti problem za totalnu anesteziju?
Ima li neko preporuku za urologa (drzavnog ili privatnog) koji nece praviti problem za totalnu anesteziju?
brate ovo mi sve lici na neku igranku, ti ... ja ne znam sta da ti kazem, poseti onda psihijatrazacaranikrug napisao:Evo danas sam imao pokusaj operacije. Nisam imao neku tremu da sam se tresao, ali nesto nije dalo. LEgao sam na sto sve su spremili al kad su pitali "jel mozemo" ustao sam. Nisam mogao. NA sve to me iznerviralo (al zadrzao sam u sebi), sto je urolog rekao: "rekao sam ti da mi ne dolazis ako ne mozes, ajde cao!"
U kojoj si ustanovi probao?