Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
badaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 20, 2011 4:29 pm

Post od badaz »

Fimoza mi se pojavila pre oko godinu dana,urolog mi je rekao da je jedino operacija resenje.Sve znam kako se radi ali jos uvek imam strah.E sada,ja vise od GODINU dana nisam imao odnose jer se plasim kako ce to izgledati,a i ne znam kako devojkama da objasnim.Operaciju cu kad tad uraditi ali dotle me interesuje na sta bi licio sex sa fimozom-srednji oblik,koliko bi kondom znacio?Kako iz vaseg iskustva devojke reaguju?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

mozes slobodno sve da pitas u vec postojecoj velikoj temi...na sta bi licio seks ne moze da se zna dok ne probas, ali ono sto je sigurno je da to ne bi bio kvalitetan seks, a nosi i rizik da dodje do neke povrede...nema potrebe da sebe maltretiras i trpis fimozu, uskracujes sebi seks, skupi hrabrost, prelomi i javi se urologu da se to resi! nema razloga za strah, to se lako resava i brzo oporavlja...vec narednih dana idi, nemoj da odlazes, sto vise cekas vise ces sebi uskracivati zadovoljstva! :wink:
badaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 20, 2011 4:29 pm

Post od badaz »

Hvala!Posto i sam imam iskustva iz medicine probao sam sa kremama kod dermatologa,ali sam ipak shvatio da nista bez operacije.Dok nisam video forum nisam znao da jos dosta ljudi ima taj problem pa mi je lakse kad vidim da nije toliko strasno.
Odgovori