Molim pomoć...
U zadnjih pola godine radila sam 4 nalaza urina i 3 urinokulture. Dijagnoza ljekara: cystitis acuta
Zadnji nalaz koji sam radila pokazao je veliko prisustvo leukocita, masu bakterija a nalaz bjelančevina i hemoglobina je bio pozitivan, dok je u prethodnim bio u tragu. Urinokultura pokazuje da imam candidu ali ne i ešerihiju, koju sam imala. Terapija ljekara: doksiciklin
Da li treba da se zabrinem za svoje bubrege, ili su ove bjelančevine rezultat upale donjih mokraćnih puteva? Nemam nikave drastične simptome, prvi nalaz urina sam uradila slučajno, jedino mi je blago povećan pritisak, bolje rečeno ima granične vrijednosti.
2 suprotna nalaza
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 8:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
2 suprotna nalaza
"Ljepota je u oku posmatrača".
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Re: 2 suprotna nalaza
U pitanju je najobicnija upala koja se leci za 3 dana.
Nalazi urinokulture mogu biti potpuno razliciti,cak i u razmaku od 3 dana,jer infekcija vrlo lako nastane,tako da to nemoj da te brine.
Nalazi urinokulture mogu biti potpuno razliciti,cak i u razmaku od 3 dana,jer infekcija vrlo lako nastane,tako da to nemoj da te brine.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 8:09 pm
Re: 2 suprotna nalaza
Hvala. I u pravu ste. Opet sam radila obični nalaz urina i nema više bjelančevina. Veliki pozdrav.Vragolasta Amfibija napisao:U pitanju je najobicnija upala koja se leci za 3 dana.
"Ljepota je u oku posmatrača".