Kakva su vas prva iskustva kod urologa? Trebao bi da idem za koji da ali me strah, sta ako mi se digne kad me bude pregledao ili pregledala!
Da li se mozda desilo neko nesto slicno?
strah od urologa!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zaboravih da kažem pokretaču teme sledeće :
Savke ti nadji muškog urologa ako imaš strah da bi mogao da ti se digne pred ženskim urologom ! Na kraju krajeva, nemaš razloga kao što ti reče vragolasta amfibija da se nešto time opterećuješ jer oni to ne posmatraju tako kao ti , ti si za njih samo pacijent koji ima problem i ništa više.
Kad ostariš pričat ćeš drugu priču pa će da bude: e što bi voleo da mi se digne pred onim urologom da vidi kako dedi radi alat !
Savke ti nadji muškog urologa ako imaš strah da bi mogao da ti se digne pred ženskim urologom ! Na kraju krajeva, nemaš razloga kao što ti reče vragolasta amfibija da se nešto time opterećuješ jer oni to ne posmatraju tako kao ti , ti si za njih samo pacijent koji ima problem i ništa više.
Kad ostariš pričat ćeš drugu priču pa će da bude: e što bi voleo da mi se digne pred onim urologom da vidi kako dedi radi alat !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
Šalu na stranu ali nema razloga za neprijatnost ili blam ako bi se to i desilo. Sve je to prirodna pojava pa prema tome samo napred. Svako od nas je prolazio kroz te faze koje su normalne u periodu razvoja pa prema tome nema razloga za zabrinutost , jer dobro je dok se diže !
Čak i da ode kod urologa koji je žena i da mu se desi erekcija oni to ne posmatraju onako kako to pacijent lično doživljava.
Sve što je prirodno, normalno je !
Čak i da ode kod urologa koji je žena i da mu se desi erekcija oni to ne posmatraju onako kako to pacijent lično doživljava.
Zdravlje je najveće bogatstvo !
Bas tako!!SQL napisao:Šalu na stranu ali nema razloga za neprijatnost ili blam ako bi se to i desilo. Sve je to prirodna pojava pa prema tome samo napred. Svako od nas je prolazio kroz te faze koje su normalne u periodu razvoja pa prema tome nema razloga za zabrinutost , jer dobro je dok se diže !