Sta posle obrezivanja?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
jedanovamo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 13, 2009 11:48 pm

Sta posle obrezivanja?

Post od jedanovamo »

Postovanje, interesuju me neki detalji oko fimoze. Ukoliko vec ne moze da se izleci bez obrezivanja ili lekovima ukoliko se pacijent ipak operise sta mu onda sledi. Koliko traje oporavak, kako izgleda njegov sexualni zivot posle, da li glavic ostaje otkriven ili kako, ako je otkriven nije mi jasno kako je moguce da se zivi tako uopste - mislim na neprijatne osjecaje od vesa itd itd. Unapred hvala onom koji mi malo poblize objasni sve ovo.
banex23
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 26, 2008 1:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od banex23 »

Imas lepljivu temu koja ima najvise strana i sve je bas detaljno objasnjeno.Ukratko postoji delimicno obrezivanje ( u erekciji glans je otkriven,u opustenom stanju delimicno ili potpuno prekriven kozicom)ali postoji opasnost od recidiva,tj.ponovne fimoze i potpuno ili jevrejsko obrezivanje (glans je otkriven i u erekciji i u opustenom stanju).Vremenom se na glansu formira dodatni keratinski sloj i posle par meseci neprijatni osecaj nestaje.Nacin masturbacije se malo menja ali sex ostaje isti,mozda iz mog iskustva cak i bolji.

Pozdrav
jedanovamo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 13, 2009 11:48 pm

Post od jedanovamo »

Hvala puno !
Odgovori