Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Ljudi vec duze vreme tj od kad znam za sebe imam ovu stvar na penisu nikad nisam imao odnose . . imam 16 godina, strah me da idem kod lekara, a ne znam sta je ovo.
Pa bih bio zahvalan kad bi neko znao da mi kaze sta je ovo hvala Vam unapred
Navodno laserski mogu da se umanje, ali to sam pročitao samo na internetu, ne znam radi li se to u Srbiji iako brojne ordinacije dermatološke imaju različite tipove lasera.
Tečni azot dolazi u obzir, ali s obzirom na to gde su, to može da bude prilično bolno i da ostavi ožiljak, tako da ljudi odustaju od te opcije uglavnom.
Moguće je da postoji još neko rešenje, pošalji par mejlova sa slikom dermatološkim ordinacijama, pa vidi šta će da ti odgovore.
Iskreno mi je ovo malkice čudno. Ne mogu da kažem da nisu, al čudan je raspored, da se pojavilo skoro i da je upaljeno rekao bih da je herpes ali nije...
Idi do dermatologa, a ako ti to baš smeta, radikalna opcija kod tebe je da se obrežeš pošto je baš pri vrhu.