spermogram i bakterije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
milan1977
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 24, 2007 6:40 pm

spermogram i bakterije

Post od milan1977 »

:cry:molim vas da mi pomognete!
vec 3-4 godine ja i moja supruga pokusavamo da napravimo bebu ali ne ide.
prosle godine sam prvi put uradio test na hlamidiju,urea i mikro plazmu i bio pozitivan na urea-plazmu.posle uzimanja terapije je i to je reseno ali je spermogram sve losiji.pokusavao sam i pio svasta(naravno na svoju odgovornost i bez saveta nekog lekara) ali rezultati su i dalje porazavajuci.posle neuspele inseminacije(jer za vestacku,kao i vecina nemamo para)supruga je uradila,bukvalno sve moguce intervencije a ja bukvalno nista.kada sam prosle godine zvao klinicki,da zakazem kod urologa,bilo je to za mesec dana,sto meni,kao svakom normalnom muskarcu,strasno.na zalost,2l koka-kole i budjavi cips je prosao kod sestre na salteru i odmah je nasla slobodan termin za 2 dana.posle kraceg razgovora sa docom,bez ikakvog pregleda,posla me kuci da se opustim i pravim decu.pre neki da sam ponovo uradio spermogram i opet je los,pa vas zato molim da mi kazete.....odakle da krenem.koje preglede trebam da uradim i kojim redom,i kome da se obratim.hvala u napred :D
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Najbolje je da se obratite nekoj klinici koja se bavi tim problemom,tj klinici za lecenje bracnog steriliteta.
Ovako vam samo mogu nabacano pisati gde da idete i sta da radite ali ako sve to ne kontrolise jedan lekar bice tesko da se snadjete,a svakako da sami to i ne mozete.
milan1977
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 24, 2007 6:40 pm

Post od milan1977 »

ok,vragolasta.hvala ti,ali bi bilo dobro,ako ti ili neko zna neku kliniku ili telefon gde mogu da se raspitam,informisem...itd.naravno u beogradu.mozda neki sajt....
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Iako sam moderator,ne znam da li je zabranjeno reklamiranje ovde ali posto mi niko nije skrenuo paznju na to,ja ti mogu preporuciti kliniku koja se valjda zove IVANOVIC,vlasnici su bracni par lekara.Ja nisam iz Bg ali sam ipak cula pohvale o toj klinici,zato ti je preporucujem a ne jer im to ide u korist,ja ih cak i ne znam niti znam gde se to nalazi.
Odgovori