Postovani, u poslednjih 7 dana dva puts mi se desilo da posle vrsenja velike nuzde pri velikom naprezanju zbog bas tvrde stolice mi se iz penisa pojavi mali iscedak sperme koja onako zgusnuta gusto. Tu je mala kolicina kao kad iscedite pastu izmedju 0.5 do 1 cm duzine.
Pretpostavljam da tvrda stolica preko debelog creva pritisne prostatu i da je to iz nje, kao neki zaostatak ili ne znas sta, odakle sad ona
Sta je to , da li je to neki problem.
Hvala
Sperma kao iscedak iz penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Sperma kao iscedak iz penisa
spermatozoidi se stvaraju u testisima, cak i da pritiska besiku ne moze sperma da ti curi... jer se sperma ne nalzi u besici...ocigledno ga saltas svaki dan, pa ti ostane mala kolicina sperme u mokracni kanal i onda kad pisas i kada si pri kraju da iscedis djoku do kraja , tebi izlazi sluz....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Re: Sperma kao iscedak iz penisa
Idi kod doktora da ti pogleda prostatu, nek uradi rektalni pregled i UZ i to je to valjdaMiki011 napisao:Postovani, u poslednjih 7 dana dva puts mi se desilo da posle vrsenja velike nuzde pri velikom naprezanju zbog bas tvrde stolice mi se iz penisa pojavi mali iscedak sperme koja onako zgusnuta gusto. Tu je mala kolicina kao kad iscedite pastu izmedju 0.5 do 1 cm duzine.
Pretpostavljam da tvrda stolica preko debelog creva pritisne prostatu i da je to iz nje, kao neki zaostatak ili ne znas sta, odakle sad ona
Sta je to , da li je to neki problem.
Hvala