Sperma kao iscedak iz penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Miki011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2005 8:51 am

Sperma kao iscedak iz penisa

Post od Miki011 »

Postovani, u poslednjih 7 dana dva puts mi se desilo da posle vrsenja velike nuzde pri velikom naprezanju zbog bas tvrde stolice mi se iz penisa pojavi mali iscedak sperme koja onako zgusnuta gusto. Tu je mala kolicina kao kad iscedite pastu izmedju 0.5 do 1 cm duzine.
Pretpostavljam da tvrda stolica preko debelog creva pritisne prostatu i da je to iz nje, kao neki zaostatak ili ne znas sta, odakle sad ona
Sta je to , da li je to neki problem.
Hvala
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Sperma kao iscedak iz penisa

Post od _david_ »

spermatozoidi se stvaraju u testisima, cak i da pritiska besiku ne moze sperma da ti curi... jer se sperma ne nalzi u besici...ocigledno ga saltas svaki dan, pa ti ostane mala kolicina sperme u mokracni kanal i onda kad pisas i kada si pri kraju da iscedis djoku do kraja , tebi izlazi sluz....
Harbard111
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am

Re: Sperma kao iscedak iz penisa

Post od Harbard111 »

Miki011 napisao:Postovani, u poslednjih 7 dana dva puts mi se desilo da posle vrsenja velike nuzde pri velikom naprezanju zbog bas tvrde stolice mi se iz penisa pojavi mali iscedak sperme koja onako zgusnuta gusto. Tu je mala kolicina kao kad iscedite pastu izmedju 0.5 do 1 cm duzine.
Pretpostavljam da tvrda stolica preko debelog creva pritisne prostatu i da je to iz nje, kao neki zaostatak ili ne znas sta, odakle sad ona
Sta je to , da li je to neki problem.
Hvala
Idi kod doktora da ti pogleda prostatu, nek uradi rektalni pregled i UZ i to je to valjda
Odgovori