E ovako ljudovi
Imam jedan problem koji se javlja prilikom masturbacije pojavljuje se crvenilo glavica, kozice ispod glavica i frenuluma, ali normalno prevlacim kozicu preko glavica.
E sad, nakon masturbacije i pranja penisa glavic je suv a pri dnu glavica se pojavljuju mali plikovi za koje sumnjam da poticu od toga da frenulum malo vuce glavic na dole.
To sve prodje posle 15-ak minuta i opet je kao nov.
Interesuje me da li je to normalno da se malo iritira glavic i penis prilikom masturbacije ili seksa i da se javlja to crvenilo i ostali simptomi koje sam naveo? Molim Vas za odgovor bitno mi je jako!
Pozdrav svima, Filip
Specifican problemcic
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Specifican problemcic
moze se iritacija javiti kod masturbacije i odnosa usled trenja, to je ok...pronadji neku tehniku kod koje ce se sto manje iritirati...kad ima problema sa kozicom ili frenulumom veca je verovatnoca za iritaciju, pa ako mislis da ti je frenulum kraci javi se da se to resi...
Hvala Vam puno na odgovoru doktore! Na koji nacin bi se mogao resiti problem frenuluma osim obrezivanja? Mada mislim da nije suvise kratak jer prevucem kozicu preko u erekciji..interesuje me jos da li ja tom iritacijom i crvenilom mogu nesto ozbiljnije da ugrozim?
nije potrebno raditi obrezivanje ako je problem samo u frenulumu, tad se radi samo frenulotomija (frenulum se samo otkaci od glavica), a kozicu i dalje imas...ako nije suvise kratak i ako ti ne pravi smetnje prilikom svlacenja kozice i tokom odnosa onda ne mora nista da se radi...sto se tice iritacije i crvenila, ako preteras mogu nastati jace upale, infekcije, ali naravno neces bas toliko da preteras... 

Hvala puno na odgovorima pao mi je jedan mali kamen sa srca
Najbolji ste forum na netu samo tako nastavite!
Veliki pozdrav!
Filip

Veliki pozdrav!
Filip