smanjena osetljivost glavica
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
smanjena osetljivost glavica
Imam problem koji pocinje da me izludjuje, naime pri seksualnom odnosu nista neosetim, narocito ako nostim kondom. . .onda moram ili da se naprezem da bi svrsio, ili idem jako brzo, da bi bar nesto osetio. . .seksualni odnos je postao fizicki rad umesto uzivanja
. Pri masturbaciji stiskam penis jace, da li je to uzrok problema i kako da se vratim u normalu. Hvala u napred student 1990.

Re: smanjena osetljivost glavica
jos si mlad, treba da steknes kontrolu osecaja...naravno da je drugaciji osecaj kada se masturbira i kada se ima odnos, veliku ulogu u osecaju igra i psiholoski momenat...kontrola osecaja se stice vremenom, a potrudi se da budes psiholoski maksimalno rasterecen tokom odnosa...sto se tice kondoma i na njega se treba naviknuti, vidi da li ce pomoci kao vezba masturbacija sa kondomom...
hvala, verovatno ste u pravu za kntrolu osecaja i rasterecenost tokom sexa....ali kao sto je kod nekog prebrza ejakulacija kod mene je obrnuto, pa tako i nakon npr 2 sata sexa ne mogu da dodjem do nje, iz tog razloga sam smatrao da mi je dole smanjena osetnjivost i da to bas nije normalno?
i prebrza ejakulacija i nemogucnost postizanja ejakulacije su ceste muke mladih momaka, "pocetnicki problemi"
sve to vremenom i s iskustvom dodje na svoje, bitno je da covek bude opusten tokom seksa...kontrola osecaja je nesto sto se uci, samo strpljivo!