slomljen penis
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
slomljen penis
Molim za savet. Moj mladji brat je pre otprilike dve godine(nezadovoljan oblikom svoga penisa, tj time sto je kako je on rekao "kriv i spusten na dole,,) stiskao rukama svoj penis u zelji da ga ispravi(za sta ja mislim da je nemoguce osim hirurskom intervencijom), tada je imao 14 godina pa nije znao sta radi. Kako on kaze, kasnije je cuo kako je nesto puklo, ali nije osetio nikakav bol. Od tada kako kaze ima slabiju erekciju, a tek se pre par dana ispovedao meni i ocu sta je uradio pre dve godine. Mi sada ne znamo kako da mu pomognemo. Da li je uopste moguce slomiti penis, i da li je kasno sada za njega. Ako je iko upucen u ovo i slicno ovome, i zna nekog ko je ima slicno iskustvo, molio bih ga da odgovori. Mozda je tu potreban ultrazvuk, mozda nesto drugo. Zaista ne znamo. Svaki odgovor je dobrodosao. Unapred zahvalan
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 21, 2006 11:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Milane zdravo,
molim te da mi das detaljan opis toga sta je brat nasilno uradio sa penisom, pa cu ti dati detaljna uputstva.
Ispraviti kriv penis danas nije problem a i vratiti erekciju nije problem jer se radi o mladom momku i najvjerovatnije doslo do slabe prokrvljenosti sto se da rijesiti najvjerovatnije.
Moj mail je [email protected]
Ne brinite za to .
molim te da mi das detaljan opis toga sta je brat nasilno uradio sa penisom, pa cu ti dati detaljna uputstva.
Ispraviti kriv penis danas nije problem a i vratiti erekciju nije problem jer se radi o mladom momku i najvjerovatnije doslo do slabe prokrvljenosti sto se da rijesiti najvjerovatnije.
Moj mail je [email protected]
Ne brinite za to .
Bogdane pre svega hvala Vam na zelji da nam pomognete, pa evo da vam malo detaljisem sta je to moj brat uradio. On je na sve nacine hteo ispraviti svoj penis(mladost-ludost) uz zid, vrata, i slicna tvrda okruzenja i odjednom mu je palo na pamet da moze rukama da ga ispravi. Uzeo ga je u ruke (dok je lezao na krevetu) i velikom silinom donji deo penisa povukao nazad, a gornji napred(ili obrnuto, mislim da nije toliko bitno). Cuo je da je nesto jako puklo, ali nije osetio nikakav bol. Kako kaze od tada ima za nekih 45%(po njegovoj proceni) slabiju erekciju i kako kaze pretpostavlja da u donjem delu penisa ima prelom zato sto ne oseca nikakvu krutocu tom delu. A otac i ja smo citali neku literaturu preko interneta da je moguce slomiti tetivu ili istegnuti ligament penisa(u sta se mi nimalo ne razumemo), pa nas zanima da li je mom bratu neophodna neka operacija, i dal je moguce povratiti prethodnu erekciju i ukoliko je moguce uz to i pravilan oblik penisa(na gore), i da li je neophodna operacija, gips, ili nesto slicno. Ako neko jos moze da nam pomogne, sva pomoc je dobrodosla. Napominjem da se to desilo pre oko dve i po godine. Unapred zahvalan
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 6:10 pm
Penis može da se "slomi" i reč je o pucanju jedne opne na penisu (tunika albuginea). U momentu pucanja te opne može da se čuje zvuk koji se baš opisuje "kao da je nešto puklo".
ečenje je moguće, radi se operativno. Prvo se putem ultrazvuka penisa tačno lokalizuje mesto na kojem je došlo do pucanja tunike elbuginee, kasnije urolog tu napravi rez i zašije taj procep.
Neću da zalazim u detalje, preko interneta nije moguće postavljati dijagnoze, ja sam samo odgovorio na itanje da li je moguće slomiti penis, a šta se tvom bratu desilo proceniće urolog, a s obzirom na probleme koje ima, još odavno je trebao tamo da ode.
ečenje je moguće, radi se operativno. Prvo se putem ultrazvuka penisa tačno lokalizuje mesto na kojem je došlo do pucanja tunike elbuginee, kasnije urolog tu napravi rez i zašije taj procep.
Neću da zalazim u detalje, preko interneta nije moguće postavljati dijagnoze, ja sam samo odgovorio na itanje da li je moguće slomiti penis, a šta se tvom bratu desilo proceniće urolog, a s obzirom na probleme koje ima, još odavno je trebao tamo da ode.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!