Slaba čvrstina penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
callidus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 30, 2015 1:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Slaba čvrstina penisa

Post od callidus »

Dobar dan imam 22 god i imam problema sa cvrstinom penisa,zbog tog imam problem pri seksualnoj aktivnosti,moram naglasit da imam problem i sa kozicom tesko se zavraca ili kad je penis pod erekcijom malo se samo zavrati jer moguce da je to visak ili ? Molim pomoc mlad sam i zabrinut odlucio sam posjetiti doktora nakon sto mi netko otprilike objasni o cemu je rijec
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Slaba čvrstina penisa

Post od _david_ »

callidus napisao:Dobar dan imam 22 god i imam problema sa cvrstinom penisa,zbog tog imam problem pri seksualnoj aktivnosti,moram naglasit da imam problem i sa kozicom tesko se zavraca ili kad je penis pod erekcijom malo se samo zavrati jer moguce da je to visak ili ? Molim pomoc mlad sam i zabrinut odlucio sam posjetiti doktora nakon sto mi netko otprilike objasni o cemu je rijec
erekcije penisa nisu uvek iste, ne razumem sta tacno mislis pod cvrstinom penisa? ne posignes punu erekciju, ili ti je ipak u punoj erekciji penis mekan, mlitaviji... i ovo sa kozom licno ne razumem, sta da zavrnes?
callidus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 30, 2015 1:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Slaba čvrstina penisa

Post od callidus »

U punoj erekciji penis mi nije dovoljno cvrs i ne moze da ude u vaginu savija se,a kozica me boli kad se zavrati u erekciji i odnosu
Odgovori