Slaba erekcija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
SS1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 2:35 pm

Slaba erekcija

Post od SS1984 »

Poz...ovako...imam 22 god...181cm i 74kg...od pre dva dana imam slabu erekciju tj. tesko postignem erekciju, a i ona brzo nestane (pre toga je sve bilo super)...Nasao sam na internetu da su moguci uzroci visok krvni pritisak ( izmerio 129/74) tako da to nije...nemam dijabetes...tako da ne znam sta bi moglo da bude...Imate li mozda neku ideju? Hvala puno
faith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 9:35 pm

Post od faith »

Stvar psihicke prirode? Mozda prolazis kroz neki period u zivotu. Ne treba se odma uzbudjivati. Kada odes u vojsku nemas erekciju mesec dana, neki i vise i ne padas u paniku. Opusti se i misli na lepe stvari.
SS1984
Novi član
Novi član

Post od SS1984 »

ma brine me ta slaba erekcija a i nemam u ta zadnja dva dana jutarnju erekciju...a sumnjam da moze bilo sta fizicki da bude odjednom posebno jer sam juce uradio krvnu sliku i urin i sve je normalno...A psihicki...pa ne znam...i u to sumnjam, al' nema sta drugo...
SS1984
Novi član
Novi član

Post od SS1984 »

I jedna dopuna...imam jutarnju erekciju ali je i ona slabija...

Jedino sto sam od fizickih uzroka pronasao na internetu, a da je moguce da imam je tzv. "venous leak", to je kao vrsta povrede...e sad ..jel zna neko jel to moze uopste da se dobije, a da se ne primeti i kako mogu da proverim da li to imam
faith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 9:35 pm

Post od faith »

Iskreno mislim da si se malo uplašio, i da to sve još dodaje tvojoj slaboj erekciji, počeo si da pretražuječ net u vezi raznih bolesti i uzroka. Ne valja to. Kakav crni "venous leak"?Pusti malo da prodje vreme. Kažem ti druže i ja sam imao isto a i moji friendovi, ali se niko nije uzbudjivao. To prodje. Jednostavno to sad organizma ne želi sex i to je to. Sačekaj mesec dana i onda reci šta se dešava. Pozdrav.
SS1984
Novi član
Novi član

Post od SS1984 »

Popravila mi se erekcija...ocigledno je bio psiholoski problem...U svakom slucaju pre toga sam izvadio krv pa jel moze neko da mi analizira ove rezultate...

LH.......2.56 mIU/mL

Prolactin.......91.2 mIU/mL

Testosteron......13.6 nmol/L

Anti mullerian hormon 6.8 ng/mL

Hvala puno!
Odgovori