Sitne bele "bubuljice" u analnom otvoru???
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 28, 2011 10:40 am
Sitne bele "bubuljice" u analnom otvoru???
Pozdrav,
Imam jedan problem. Pre 15tak dana sam primetio sitne, male, bele, kao bubuljice na povrsini analnog otvora. Prilikom tusiranja zavukao sam prst u analni otvor i napipao da ih osecam i unutar analnog otvora. Nikakve tegobe ne osecam, imam redovnu stolicu, ponekad se javi svrab ali ne na tom mestu, vec nize, ka korenu testisa iako tu nemam nikake promene. Sta mi predlazete i da li neko ima ideju sta je u pitanju. Znaci nikake tegobe ne osecam, slucajno sam to primetio...
Hvala
Imam jedan problem. Pre 15tak dana sam primetio sitne, male, bele, kao bubuljice na povrsini analnog otvora. Prilikom tusiranja zavukao sam prst u analni otvor i napipao da ih osecam i unutar analnog otvora. Nikakve tegobe ne osecam, imam redovnu stolicu, ponekad se javi svrab ali ne na tom mestu, vec nize, ka korenu testisa iako tu nemam nikake promene. Sta mi predlazete i da li neko ima ideju sta je u pitanju. Znaci nikake tegobe ne osecam, slucajno sam to primetio...
Hvala
Re: Sitne bele "bubuljice" u analnom otvoru???
Највероватније се ради о израженом корену длака.
Оно што те сврби пробај да испереш раствором соде бикарбоне (кашичица соде на шољу воде). И немој цео дан да се рибаш јер ћеш упропастити кожу. Ако ти је кожа сува, намажи је Павлогалом.
Оно што те сврби пробај да испереш раствором соде бикарбоне (кашичица соде на шољу воде). И немој цео дан да се рибаш јер ћеш упропастити кожу. Ако ти је кожа сува, намажи је Павлогалом.
-
- Novi član
Hvala, pre neki dan sam obrijao taj deo, da vidim da li dlake imaju neke veze ...aa_aca napisao:Највероватније се ради о израженом корену длака.
Обријао си длаке на аналном отвору или те нисам добро разумео?
-
- Novi član
Ne, na testisima. Oko analnog otvora nemam puno dlakaaa_aca napisao:Обријао си длаке на аналном отвору или те нисам добро разумео?

Какве везе има бријање длака на тестисима са длакама око аналног отвора?
-
- Novi član
pa kazem ti, svrbelo me na donjem delu testisa, pa sam obrijao dlake, a juce sam obrijao i oko analanog otvora, iako ih imam malo, pa da vidim da li to ima neke veze...aa_aca napisao:Какве везе има бријање длака на тестисима са длакама око аналног отвора?
Бијањем длака не можеш да уклониш корен. Дакле ако су стварно у питању коренови длака, остаће тамо где су.
-
- Novi član
pa problem je jer ne znam da li je u pitanju koren dlaka, malo me cudi to jer i unutar analnog otvora takodje mogu da se napipaju te sitne bele bubuljice...aa_aca napisao:Бијањем длака не можеш да уклониш корен. Дакле ако су стварно у питању коренови длака, остаће тамо где су.
Нема друге него да ти то погледа неко стручан.
-
- Novi član
imas neku preporuku?aa_aca napisao:Нема друге него да ти то погледа неко стручан.
-
- Novi član
da li treba da se javim kod dermatologa ili urologa, ili sta vec?aa_aca napisao:Нема друге него да ти то погледа неко стручан.
На жалост, немам препоруку.
Мислим да се ради о гастроентерологу, али вероватно мораш прво до опште праксе по упут. А можда ти и лекар опште праксе то може погледати.
Мислим да се ради о гастроентерологу, али вероватно мораш прво до опште праксе по упут. А можда ти и лекар опште праксе то може погледати.
-
- Novi član
ok, hvala ti!aa_aca napisao:На жалост, немам препоруку.