sex i proteus mirabilis?????

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 15, 2006 1:29 pm

sex i proteus mirabilis?????

Post od ula »

Molim za struchni savet,buduci da nisam do sada naishla na nekog lekara ko bi mogao otvoreno da mi pojasni moj problem.
Desava mi se da posle svakog sexualnog odnosa sa svojim partnerom(uz obavezno koriscenje kondoma i vodjenje racuna da njegov polni organ nema apsolutno nikakvog kontakta sa mojim anusom) kao po pravilu posle dva ,tri dana dobijem jaku upalu mokracnih kanala i bakterije u mokraci, za koje se posle analize urino kulture ispostavlja da je proteus mirabilis-uvek...
Na Batut institutu gde sam radila analize mi je lekar savetovao da pijem lek "nofocin" koji se zaista pokazao delotvornim,ali slozicete se da konstantno pijenje antibiotika nije idealno resenje za moj problem buduci da bih volela da ocuvam svoj dobar imunitet,ali uredan sexualan zivot.
Napominjem pri tome da je moj partner nema apsolutno nikakvih tegoba i da su mu svi nalazi uredni,niti sam ja ikada imala problema sa bubrezima,besikom i mokracnim kanalima.Ipak izgleda da je problem u meni,ali apsolutno mi nije jasna ta uzrocno posledicna veza izmedju sexualnog odnosa i bakterija u mokraci, pa samim tim ni reshenje za problem koji imam. Unapred hvala
ula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 15, 2006 1:29 pm

Post od ula »

ja sam skapirala da neki doktor na ovom forumu moze da mi izadje u susret i da mi bar neki odgovor...
sad se pitam da nisam mozda pogresila, posto ne vidim nikakav niti savet niti bilo kakav komentar od istih...
volela bih da mi neko na kom principu ovaj forum radi.da li bi trebalo da navedem neke tegobe interesantnije sa stanovishta populacije koja posecuje ovaj site da bih skrenula paznju?...i da li bih u tom sluchaju dobila ikakav strucni odgovor?
Odgovori