Semena tecnost...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Ha' Lyl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 10:37 am

Semena tecnost...

Post od Ha' Lyl »

Od skora imam jedan problem...jos uvek ne planiram da odem do urologa, jer se nadam da ce proci, pa dok cekam, da pitam vas ovde :)

Naime, ukoliko ne dodje do ejakulacije nekoliko dana, sprerma mi je nekako gusta...podseca na gel, a ne na tecnost kao sto bi to trebalo da bude. Posto pri samoj ejakulacji kroz kanal izlaze i te gromuljice gela javlja se mala neprijatnost u samom "telu" penisa, osnosno kanalu sa zadnje strane...
Nadam se da sam dobro objasnio ovaj problem, pa me zanima ima li neko ideju o cemu se radi? Da li je mozda problem sa prostatom (:?) i nedovoljnim lucenjem tecnosti u semenu tecnost, koja je mozda rezultat neke infekcije ili prehlade...
Samo da napomenem, imam redovne odnose sa stalnom partnerkom (preko 4 godine) i do sada nisam imao slicnih prodlema...

Unapred hvala!!
debela75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 02, 2005 3:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od debela75 »

Nisam doktor,ali sam zdravstveni radnik.Moj savet ti je da uradiš spermokulturu u higijenskom zavodu,uput ti može dati lekar opšte prakse.Bez tog nalaza ti ni urolog ne može ništa reći.Semena tečnost može biti gusta zbog infekcije i pojave većeg broja leukocita u njoj.Nemoj da se brineš,ako je to,leči se antibioticima,po preporuci lekara.
Ha' Lyl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 10:37 am

Post od Ha' Lyl »

ok...hvala puno :)
problem je samo sto se nisam nikada susreo sa tim...pa sam se ipak malo zabrinuo :)
znaci, onda pravac kod lekara...
s4db0y
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 30, 2005 1:11 am

Post od s4db0y »

Pozdrav.
Zanimaju me dve stvari:
1)Da li u semenoj tecnosti (ne spermi) postoje spermatozoidi?
2)Za vreme odnosa, nesto pre same ejakcije, ponekad mi iz penisa pocne se luciti bezbojan sekret u zaista malim kolicinama. Zanima me da li je mogce da je to sperma, iako nisam doziveo ejakciju?
Odgovori