sekret na glavicu penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
dejan73.vr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

sekret na glavicu penisa

Post od dejan73.vr »

Nakon velike nuzde, pogotovu kada je stolica tvrda pa se vise naprezem, posle nekih 10-tak minuta na glavicu penis (ispod kozice) pojavi mi se neki sekret, providna tecnost, koja je izuzetno lepljiva i bez sapuna se veoma tesko spere sa glavica.
Taj, da ga nazovem sekret, ako ga ne operem nakon pojavljivanja jer nemam mogucnosti (npr.na poslu sam), nakon nekog vremena se izgubi ali se javi neki gadan miris kada povucem kozicu penisa, ko od ribe, a na donjem vesu ostane skorela fleka ponekad zuckaste boje.
Kada se pojavi taj lepljivi sekret glavic dobije crvenu boju.
Zna li neko o cemu se radi, da li je to neka bakterija, gljivica.... koja se aktivira prilikom naprezanja ili je to sasvim normalna stvar.
pozz
robertons87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 12, 2011 1:14 pm

Re: sekret na glavicu penisa

Post od robertons87 »

dejan73.vr napisao:Nakon velike nuzde, pogotovu kada je stolica tvrda pa se vise naprezem, posle nekih 10-tak minuta na glavicu penis (ispod kozice) pojavi mi se neki sekret, providna tecnost, koja je izuzetno lepljiva i bez sapuna se veoma tesko spere sa glavica.
Taj, da ga nazovem sekret, ako ga ne operem nakon pojavljivanja jer nemam mogucnosti (npr.na poslu sam), nakon nekog vremena se izgubi ali se javi neki gadan miris kada povucem kozicu penisa, ko od ribe, a na donjem vesu ostane skorela fleka ponekad zuckaste boje.
Kada se pojavi taj lepljivi sekret glavic dobije crvenu boju.
Zna li neko o cemu se radi, da li je to neka bakterija, gljivica.... koja se aktivira prilikom naprezanja ili je to sasvim normalna stvar.

Dejane i ja imam identicni problem! Zamolio bih nekog da odgovori.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

treba obaviti pregled prostate i videti postoji li neka upala...javite se urologu...
dejan73.vr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od dejan73.vr »

bio sam kod urologa, kaze da je to sasvim normalna stvar i da i treba tako da bude, taj sekret izadje prilikom velike nuzde jer je debelo crevo u blizini prostate i da nema potrebe za brigom.
pozz
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moze da se desi i da je zbog toga, posebno ako se ne ejakulira dugo, ali naravno treba iskljuci infekciju...
Odgovori