Pozdrav ja imam problem sa fimozom,znaci ovako mi je izgledao prije penis http://prntscr.com/9vhaqf, a sad izgleda ovako http://prntscr.com/a5a7g1
Znaci trebam li jos da rasirujem kozicu jer se bojim da ne mogu da spustim skroz preko glansa bojim se da ne dodje do parafimoze,molim vas da mi dadnete koji savjet.
Savjet oko fimoze.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm
Re: Savjet oko fimoze.
1.Dali si bio kod urologa?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 19, 2016 6:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Da bio sam kao i sto vidis gore sliku on mi je rekao da vjezbam i da imam fimozu relativu tako nesto napisao i da mazem pantenolom ,uglavnog pogledaj gore sliku i sta mislis jel to nekakav rezultat za 15-20 dana?
Nece to ici sine ja sam imao isti problem i mora operacija nije nista strasno javis se urologu i to je najbolji nacin da se ne mucis bezveze...
-
- Novi član
Ne znam,ako budem uporan uspjecu nemam sta da ti kazem vecinom ima i ljudi koji su rijesili mastrubacijom i higijenom,sta da ti kazem probacu pa sta bude..
Ovo nije baš blag oblik, pitanje je da li može da se razvuče al vredi probati...
Probaj sledeće ako je penis ok i nemaš neki upalu infekciju... Ujutru i uveče operi penis vodom i sapunom, posuši peškirom i po kožici na vrhu sa obe strane u tankom sloju namaži kremu Didermal. To radi 5 dana, i tokom tih 5 dana nema i seksa ni masturbacije! potom nastaviš dve nedelje na isti način da mažeš neku kremu tipa Sudokrem i tada razvlačiš lagano. To možeš da ponoviš još jednom, 5 dana didermal pa dve nedelje sudokrem+vežbe, ako ni tada ne bude pomaka idi kod urologa i razmišljaj u pravcu operacije kojih takođe ima više vrsta...
Probaj sledeće ako je penis ok i nemaš neki upalu infekciju... Ujutru i uveče operi penis vodom i sapunom, posuši peškirom i po kožici na vrhu sa obe strane u tankom sloju namaži kremu Didermal. To radi 5 dana, i tokom tih 5 dana nema i seksa ni masturbacije! potom nastaviš dve nedelje na isti način da mažeš neku kremu tipa Sudokrem i tada razvlačiš lagano. To možeš da ponoviš još jednom, 5 dana didermal pa dve nedelje sudokrem+vežbe, ako ni tada ne bude pomaka idi kod urologa i razmišljaj u pravcu operacije kojih takođe ima više vrsta...
-
- Novi član
haha posle duge dvije godine javljam se,nisam isao na operaciju nisam mnogo ni vjezbao a sada kozicu mgu da prebacim u erekciji preko glavica ali bas malo,izgleda da je frenulum kratak
-
- Novi član
haha procitajDejanbg napisao:Ovo nije baš blag oblik, pitanje je da li može da se razvuče al vredi probati...