samoizlazak sperme?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mladen82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 14, 2008 9:56 am

samoizlazak sperme?

Post od mladen82 »

Pozdrav svima!
imam problem a muka me da otidjm kod doktora pitam, tako da je ovaj forum idealno mjesto :D

naime ponekad kad vrsim veliku nuzdu, pri natezanju,a istovremeno i uriniram, desi se da izadje i malo sperme bez imalo seksualnog nagona
da li se radi o ozbiljnom problemu?

hvala na bilo kakvom odgovoru!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

nikakav problem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

A i najverovatnije nije sperma nego sekret prostate koji se istisne kada sadrzaj creva prolazi pored nje.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
mladen82
Novi član
Novi član

Post od mladen82 »

Hvala vam puno! rijesili ste me dileme :)
mladen82
Novi član
Novi član

Post od mladen82 »

ipak mozda sam zaboravio da napomenem da sam u tinejdzerskim godinama dosta masturbirao, i po 3 putan na dan
dakako sad to manje radim jer imam djevojku i uzivam sa njom
pa tragajuci po internetu u vezi stetnosti previse masturbiranja naisao sam na sledeci teskt

Over-masturbation can also cause problems such a seminal leakage, which can cause sperm to ooze or leak out of the penis with no accompanyning erection.
http://www.ayurvediccure.com/over_masturbation.htm
Odgovori