rizik

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zbunjena2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 12, 2009 10:13 am

rizik

Post od zbunjena2 »

imam jedan problem...kolika je verovatnoca da se zatrudni od predsemene tecnosti?..moj decko nije usao u mene ali mi je slucajno dotakao vaginu bez kondoma...nije bio svrsio,ali ne znam da li mu je krenula predsemena tecnost... :oops: p.s-nemam puno iskustva oko toga
freeman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 7:11 pm

Post od freeman »

daću sebi za pravo da odgovorim na ovu temu bez obzira što nisam stručan ali predpostavljam da nestrpljivo iščekuješ odgovor pa čisto da te smirim. Koliko ja znam od predsemene tečnosti može da se zatrudni ali sobzorom kako kažeš da dečko nije "ušao u tebe" mislim da su verovatnoće jako male da zatrudniš.

samo opušteno i bez brige, dok se ne javi neki lekar i potvrdi ovo što sam rekao
zbunjena2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 12, 2009 10:13 am

Post od zbunjena2 »

hvala na pomoci ....najvise bi mi znacilo da cuejm kolika je verovatnoca da se zatrudni od toga... :roll: ali hvala....valjda ce sce biti o.k.. :)
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

sansa da zatrudnis je 1: 10000000000000000000000000000000000

uzivaj !
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori