rezistentnost na lekove za potenciju
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
rezistentnost na lekove za potenciju
Zdravo svima! Imam 27 godina i godinu dana sam u vezi sa devojkom. Nikada ranije nisam imao probleme sa erekcijom međutim od prvog pokušaja da imam sex samo sa ovom devojkom to je neuspešno. Pošto sam se uplašio da je ne izgubim, počeo sam da pijem prvo vijagru, pa cijalis i najviše levitru. Za godinu dana samo sam tri puta uspeo da imam odnos ne koristeci ove lekove. Išao sami kod urorloga, nakon svih pregleda rekao mi je da sam zdrav. Idem kod psihijatra na terapije, rekao mi je da sam zdrav ali jako anksiozan. Dao mi je neke antidepresive ali ja i dalje nemam erekciju ili imam slabu sve dok ne popijem najcesce levitru. Desavalo mi se da nemam erekciju cak i kada popijem levitru. Plasim se da sam postao rezistentan. U poslednje vreme nemam ni jutarnje erekcije. Interesuje me da li je moguce postati rezistentan na levitru? Da li je normalno da nemam jutarnje erekcije? Da li cu ikada moci da imam odnos ne koristeci ova sredstva? Unapred hvala!
Re: rezistentnost na lekove za potenciju
Само ти пиј антидепресиве па нећеш далеко догурати ни са сексом ни јетром и тако даље.
Почни да се бавиш спортом на ваздуху, па ћеш да видиш како више нећеш бити "анксиозан" и "млитав". Узми и неке квалитетне професионалне витамине и минерале, нарочито магнезијум, гвожђе и цинк. Нешто сам о њима писао на мом сајту (адреса у профилу).
Ако са тако мало година почнеш да користиш тако јаку хемију, шта ће да буде с тобом за двадесет година?!
Почни да се бавиш спортом на ваздуху, па ћеш да видиш како више нећеш бити "анксиозан" и "млитав". Узми и неке квалитетне професионалне витамине и минерале, нарочито магнезијум, гвожђе и цинк. Нешто сам о њима писао на мом сајту (адреса у профилу).
Ако са тако мало година почнеш да користиш тако јаку хемију, шта ће да буде с тобом за двадесет година?!
И још нешто. Не треба ти девојка која ће те оставити због проблема са сексом. Треба ти озбиљна особа са којом можеш да живиш јер поред секса у животу има много важнијих ствари. Наравно, избор животног сапутника зависи првенствено од твог карактера и твоје озбиљности.
Ja se bavim sportom, treniram već 10 godina plivanje, a nikada ranije nisam imao ovakav problem ni sa jednom devojkom. Ne pušim, ne drogiram se, popijem vikendom ali mi nije jasno šta se to desilo samnom i zbog čega? Da li je to što sam uzimao negativno uticalo na moje sadašnje stanje? Moja devojaka sada ima strpljenje ali je kod mene jak strah od neuspeha.
Е па сам си одговорио на своје питање. Превелика жеља да све буде у реду, направила је контраефекат - дакле психа.
Можда је најбоље да отворено поразговараш са девојком о проблемима. Лепо да јој кажеш колико ти је стало до ње и да се трудиш да све буде одлично и тако даље, али да ти баш не иде.
Можда је најбоље да отворено поразговараш са девојком о проблемима. Лепо да јој кажеш колико ти је стало до ње и да се трудиш да све буде одлично и тако даље, али да ти баш не иде.
Svi smo manje-više bili u takvoj situaciji nekad.
Tvoj problem je koliko ja vidim čisto psihičke prirode, moraš se opustiti, bez ikakvog "moram ovo da odradim savršeno" stava, ili još gore "ne sme mi se desiti neuspeh", jer će to samo rezultirati suprotnim.
Kao što reče aca, obavezno se bavi redovno sportom i hrani zdravo, i što je najbitnije probaj da se opustiš maksimalno i ne nabijaš sam sebi stres. Probaj jogu, znam da smešno zvuči ali deluje
Tvoj problem je koliko ja vidim čisto psihičke prirode, moraš se opustiti, bez ikakvog "moram ovo da odradim savršeno" stava, ili još gore "ne sme mi se desiti neuspeh", jer će to samo rezultirati suprotnim.
Kao što reče aca, obavezno se bavi redovno sportom i hrani zdravo, i što je najbitnije probaj da se opustiš maksimalno i ne nabijaš sam sebi stres. Probaj jogu, znam da smešno zvuči ali deluje

Hvala na savetima, u poslednje vreme sam dosta opušteniji međutim i dalje imam tu barijeru u glavi da ne mogu da imam odnos dok ne uzmem deo tablete. Zato i idem na psihoterapiju. Plivam, hranim se zdravije i nadam se da ce konacno biti sve dobro. Plaši me to koliko su te tablete negativno uticale na moj organizam i kako da ponovo imam jutarnje erekcije?
Знаш како кажу: Баба би дала динар да уђе у коло, а десет да изађе. Треба доста времена да се све нормализује, али не брини се. Организам је чудо! Ако га пустимо на миру и здраво живимо, успева да се опорави од свачега. Јогу никад нисам упражњавао, али ако ти MarkoKg9 саветује - што да не! Да штети не може, осим ако је упражњаваш на ивици терасе па се скомбрљаш низ зграду.