Razliciti rezultati analize krvi na Igm Hlamidija (isti dan)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
HlamidijaIliNe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 14, 2010 1:28 pm

Razliciti rezultati analize krvi na Igm Hlamidija (isti dan)

Post od HlamidijaIliNe »

Postovani,

Pre 5 dana na redovnom ginekoloskom pregledu mi je rezultat analize brisa na Hlamidiju bio negativan za naznakom da je nadjemo 8 antitiela (donja granica 10) i da bi bilo dobro uraditi dodatnu analizu iz krvi. Uradjena je dodatna analiza iz krvi i za mene i za partnera u istoj laboratoriji i rezultati su negativni.

Istog dana sam dala krv na analizu u drugu laboratoriju i ti rezultati kazu da je nalaz pozitivan, da je vrednost 2.0 (referentna vrednost je 0.8).

Doktorka uzima u obzir prve rezultate i kaze da nema potrebe da primam terapiju a ja se osecam nesigurno i volela bih da preduzmem jos nesto?

Napomenula bih da sam pre 4 meseca imala jaku upalu besike gde sam pila dve vrste anitibiotika (Panklav i Citeral, 20 dana) a partner je pre 8 meseci imao upalu mokracnih kanala i pio je Doviciklin, 10 dana.

Bila bih zahvalna ako bi neko strucan mogao da me posavetuje da li poslusati doktorku ili ici dalje na analize?

Unapred hvala,
P.
HlamidijaIliNe
Novi član
Novi član

Re: Razliciti rezultati analize krvi na Igm Hlamidija (isti dan)

Post od HlamidijaIliNe »

Postovani moderatori,

da li mozete da obrisete ovu temu?
Primetila sam da sam je otvorila u pogresnoj grupi (Urologija umesto Ginekologija) pa sam otvorila novu poruku na pravom podforumu.

Izvinjavam se i hvala,
P
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ako pare nisu problem, definitno ici dalje na analize.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
HlamidijaIliNe
Novi član
Novi član

Post od HlamidijaIliNe »

Hvala puno na odgovoru,

uradila sam dodatne analize i sve su negativne (3 testa negativna i 1 pozitivan).
Jos uvek cekam objasnjenje od laboratorije koja je rekla da je nalaz pozitivan (pretpostavljam da tu ima prostora za ljudsku gresku).

Prijatno,
P
Odgovori