RAZBIJE KAMENA U BUBREGU,PREPORUČITE MI USTANOVU ILI UROLOGA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Ikoc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 14, 2011 1:16 am

RAZBIJE KAMENA U BUBREGU,PREPORUČITE MI USTANOVU ILI UROLOGA

Post od Ikoc »

Molim vas preporučite mi ustanovu u Beogradu u kojoj će najefikasnije (najbezbolnije :D) da mi uklone kamen iz bubrega?
Kamen imam već više godina, na ultrazvuku su ustanovili da je 7mm (i tako je od kada znam za njega), nikada nije "krenuo", kažu da se nalazi u sredini bubrega i konstantno me boli! :evil: U poslednjih godinu dana, ne prodje dan da me ne zaboli. Pila sam Rowatinex ali su mi na zadnjem ultra zvuku rekli da nema svrhe jer je kamen veliki i ne može da prodje kroz kanale. Lečila sam se narodnom medicinom: čajevi, limun, tamjan.... i ništa mi nije pomoglo. Kao što sam već spomenula, bol je svakodnevni i više nemam ni snage ni živaca za njega, tako da bih otišla kod dobrog urologa, u dobru ustanovu na razbijanje i izbacivanje ovog mog mučitelja :x
Ujutru idem po uput za urologa, konačno sam se rešila na to, pa me zanima imate li savet koju ustanovu da izaberem ili kog urologa?
Korisnikov avatar
draganstojicevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 3:40 pm
Kontakt:

Re: RAZBIJE KAMENA U BUBREGU,PREPORUČITE MI USTANOVU ILI UROLOGA

Post od draganstojicevic »

Postovani, probajte u KBC Zvezdara u BEogradu. Oni to rade prilicno dugo i veoma su kvalitetni.

Srdacan pozdrav

dr med. Dragan Stojicevic
www.* REKLAMA *
Odgovori