ranice na kozici penisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uh kako si me sada zbunio svaki dan cujem nesto novo. I ja imam izrazene vene na penisu ali ja imam i tezak oblik fimoze ne znam kako ce to ici. Znaci prvo ti je urolog rekao da ne moze operacija a onda u vojsci ti je urolog rekao da to nema veze. Sto se tice onih 6 uboda... jao.... ne smem ni da zamislim mrzim inekcije i u debelom mesu a kamoli pa u penis ali rekose da su igle tanke one insulinske ili kako li se vec zovu pa sam kobajagi malo mirniji. I ja imam 24 god kao i ti nego nisi napisao imas li neke otoke ili tako nesto? Kad skines konce napisi kako tece postoperativni period. Poz
Help please!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 16, 2004 12:32 am
- Kontakt:
Pa evo sad sam primetio otok u toku dana, ali od konaca prema korenu tamo gde nisam operisan valjda je ok i to, na glavicu jedva primetan. E sad, sutra cu da pitam za misljenje, pa da vidim sta doktor kaze na stanje. Sto se tice izrazenih vena mislim da ih vecina nas ima, tako da je hirurg u najmanju ruku bio zbunjen odgovorm svog kolege kod kojeg sam prvo bio. Znaci, ma kakve vene to se sve radi, nego nekog mrzi da radi svoj posao ili sta vec. 

iskljucio sam nadgledanje za ovu temu, mislio sam da je zamrla hehe
detaljan post cu napisati kad budem imao vremena, "Kratka Storija Mog Sunecenja" LOL
u medjuvremanu, pisao sam i po nekim drugim temama, ali najbitnije:
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
mene su ti doktori razocarali skroz, a mozda sam se i sam razocarao, naime, vise im ne verujem toliko-ne znaju oni toliko koliko mi mislimo da oni znaju.
"Trebalo bi..."
"Mozda je od..."
"Ne bi trebalo..."
nista decidno-egzaktno, sve je mozda oce, a mozda i nece...
meni je jedan poznat urolog odradio cirkumciziju, konci pukli, niko to nije ni primetio zbog kraste na tom mestu, i odsustva infekcije, posle 2 i po nedelje kad sam trebao da se tusiram, krasta spala, ostala "rupa" na jednom mestu
za NG ja umesto na nekoj zurci, u poseti urologu, on u fazonu, pa to vam je od mokrenja. Jaoj, ja poludeo, pa da su mi rekli da tako nesto moze da se desi od mokrenja, pa kateter bih trazio; posle, nije od mokrenja, od erekcije-temperamenta, ma popizdeo sam. Doktor u fazonu nije to nista, ja se na vasem mestu ne bih plasio. Onda dve nedelje mazanja neke masti, i ekstremne traume, i na kraju je sve ok zaraslo.
Ja ga pitam za te male otoke iznad i ispod sava, kad ce to splasnuti-"Pa trebalo bi...", i sve tako nesto neodredjeno. Sva sreca pa mi je jedan prijatelj koji je obrezan ispricao, da mu je trebalo 5-6 meseci da mu se sve normalizuje...
Poenta je-Surfuj po netu-raspituj se-budi na oprezu
ni doktori ne znaju sve
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
citao sam kako su Osmanlije obrezivale poturice-odrasle
stave im nesto na kitu, neki granicnik, da im ne odseku i glans, prevuku kozicu preko istog, fiknu nozem I KRAJ
mozda ga malo umotaju u neku krpu, i ajd u dzamiju da se molish da ti patka zaraste, jer Alah je veliki LOLOLOLOL umro sam od smeha
pa sta mislite kako su ti oziljci izgledali, komplikacije...
a bacite pogled na net, kako strucna lica-hirurzi omase, malo zakace glans, malo odseku previse kozice, malo kad seku frenulum iseku previse, probuse glans na tom mestu, pa pisas ko prskalica na dva mesta JOOJ
OVIMA STO KONTEMPLIRAJU OPERACIJU:
pocnite da verujete pod hitno u neshto, nebitno da li crkvu, partiju ili sotonu, trebace vam ta vera da prezivite psihicki cirkumciziju
MISHEKA gledati 3 puta dnevno, inace cete popizdeti; ja sam po citav dan blenuo u njega i dodatno se frustrirao
AJD SRETNO
pisacu josh
detaljan post cu napisati kad budem imao vremena, "Kratka Storija Mog Sunecenja" LOL
u medjuvremanu, pisao sam i po nekim drugim temama, ali najbitnije:
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
mene su ti doktori razocarali skroz, a mozda sam se i sam razocarao, naime, vise im ne verujem toliko-ne znaju oni toliko koliko mi mislimo da oni znaju.
"Trebalo bi..."
"Mozda je od..."
"Ne bi trebalo..."
nista decidno-egzaktno, sve je mozda oce, a mozda i nece...
meni je jedan poznat urolog odradio cirkumciziju, konci pukli, niko to nije ni primetio zbog kraste na tom mestu, i odsustva infekcije, posle 2 i po nedelje kad sam trebao da se tusiram, krasta spala, ostala "rupa" na jednom mestu
za NG ja umesto na nekoj zurci, u poseti urologu, on u fazonu, pa to vam je od mokrenja. Jaoj, ja poludeo, pa da su mi rekli da tako nesto moze da se desi od mokrenja, pa kateter bih trazio; posle, nije od mokrenja, od erekcije-temperamenta, ma popizdeo sam. Doktor u fazonu nije to nista, ja se na vasem mestu ne bih plasio. Onda dve nedelje mazanja neke masti, i ekstremne traume, i na kraju je sve ok zaraslo.
Ja ga pitam za te male otoke iznad i ispod sava, kad ce to splasnuti-"Pa trebalo bi...", i sve tako nesto neodredjeno. Sva sreca pa mi je jedan prijatelj koji je obrezan ispricao, da mu je trebalo 5-6 meseci da mu se sve normalizuje...
Poenta je-Surfuj po netu-raspituj se-budi na oprezu
ni doktori ne znaju sve
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
citao sam kako su Osmanlije obrezivale poturice-odrasle
stave im nesto na kitu, neki granicnik, da im ne odseku i glans, prevuku kozicu preko istog, fiknu nozem I KRAJ
mozda ga malo umotaju u neku krpu, i ajd u dzamiju da se molish da ti patka zaraste, jer Alah je veliki LOLOLOLOL umro sam od smeha
pa sta mislite kako su ti oziljci izgledali, komplikacije...
a bacite pogled na net, kako strucna lica-hirurzi omase, malo zakace glans, malo odseku previse kozice, malo kad seku frenulum iseku previse, probuse glans na tom mestu, pa pisas ko prskalica na dva mesta JOOJ
OVIMA STO KONTEMPLIRAJU OPERACIJU:
pocnite da verujete pod hitno u neshto, nebitno da li crkvu, partiju ili sotonu, trebace vam ta vera da prezivite psihicki cirkumciziju
MISHEKA gledati 3 puta dnevno, inace cete popizdeti; ja sam po citav dan blenuo u njega i dodatno se frustrirao
AJD SRETNO
pisacu josh
BTW, ja sam ga vec probao, nisam mogao vise da izdrzim psihicki pritisak, oce li raditi ili nece-RADI I TO DOBRO, mozda i bolje nego pre, malo zateze, ali sveze je josh to, cuo sam da tako mora, kazu obrezani, da ce proci sa vremenom. Inace, devojka mi je rekla da joj se ovako vise svidja, da je lepsi! LOL
+++ jedan odgovor na PM koji sam poslao, a bice zanimljiv i drugima>>>
Pa, ja sam erekcije imao stalno tokom noci, ali trebalo bi da se suzdrzis od erekcija i sexualnog uzbudjivanja jedno vreme, koliko, to niko ne zna, znaces ti, jer te nece boleti. Meni su konci spali posle jedno 2 i po nedelje, ali to zavisi od konaca, organizma itd. Sve u svemu, polako, i ja sam bio nestrpljiv, cak sam mislio i da su doktori nesto zajebali posto sam bio dosta otecen, ali sa vremenom, polako, sve dolazi na svoje mesto. Jedan prijatelj mi je rekao da je njemu trebalo 5-6 meseci da se sve smiri, i da ti mali otoci nestanu skroz. Doktori nemaju pojma, oni samo znaju da iseku i da usiju, a koliko ce ti vremena za oporavak trebati, i kakve te sve muke cekaju na tom putu, e to ne znaju, jer nisu obrezani hehe
Znaci, samo polako... a verenica nek ima strpljenja
Pa, ja sam erekcije imao stalno tokom noci, ali trebalo bi da se suzdrzis od erekcija i sexualnog uzbudjivanja jedno vreme, koliko, to niko ne zna, znaces ti, jer te nece boleti. Meni su konci spali posle jedno 2 i po nedelje, ali to zavisi od konaca, organizma itd. Sve u svemu, polako, i ja sam bio nestrpljiv, cak sam mislio i da su doktori nesto zajebali posto sam bio dosta otecen, ali sa vremenom, polako, sve dolazi na svoje mesto. Jedan prijatelj mi je rekao da je njemu trebalo 5-6 meseci da se sve smiri, i da ti mali otoci nestanu skroz. Doktori nemaju pojma, oni samo znaju da iseku i da usiju, a koliko ce ti vremena za oporavak trebati, i kakve te sve muke cekaju na tom putu, e to ne znaju, jer nisu obrezani hehe
Znaci, samo polako... a verenica nek ima strpljenja

sad citam svoje ranije postove, i evo:
>>>
E tek sinoc je pocelo ozbiljnije da mi smeta, slabo sam spavao, i imao sam osecaj: svraba, pecenja, napetosti, i ko zna cega sve jos ne.
>>>
e tad su konci otisli u klinac...
Sto se tice stila obrezivanja, doktor prvo rece da oni rade uglavnom delimicna obrezivanja...da bi se kasnije ustanovilo u neformalnom razgovoru, da je to zbog paranoje pacijenata da ih neko ne zameni sa Mundzosima
SRASHNO! Kao neki pripadnik "cenzurisano" se obrezivao, i niposto nije hteo da ima potpunu cirkumciziju, jer su u Bosni tako razlikovali Hriscane od Muslimana, zarobe ih, pa ih nateraju da skinu gache, pa kome se vidi "glava", on ostane bez ove gore!!!
**** al je to sve bolesno, kako smo mi svi ovde na Balkanu sjebani u glavu!
A u Australiji je mirno, toplo i bezbrizno
>>>
E tek sinoc je pocelo ozbiljnije da mi smeta, slabo sam spavao, i imao sam osecaj: svraba, pecenja, napetosti, i ko zna cega sve jos ne.
>>>
e tad su konci otisli u klinac...
Sto se tice stila obrezivanja, doktor prvo rece da oni rade uglavnom delimicna obrezivanja...da bi se kasnije ustanovilo u neformalnom razgovoru, da je to zbog paranoje pacijenata da ih neko ne zameni sa Mundzosima

**** al je to sve bolesno, kako smo mi svi ovde na Balkanu sjebani u glavu!
A u Australiji je mirno, toplo i bezbrizno

-
- Novi član
- Kontakt:
Zjee tvoje iskustvo ce mi pomoci da prebrodim ove muke. E sad ja se sexualno extra uzdrzavam, preko dana uopste nemam erekcije ali cim zaspim jedno sat dva bol, on skoci ali ne do kraja na svu srecu. Znaci skroz sam zivot sveo samo na zivot a o sexu i ne razmisljam, prosto nemogu da verujem da sam sposoban za tako nesto. Sinoc sam primetio da mi ispod mesta gde se frenulum zavrsava malo curka zuckasta tecnost kao recimo krvni serum, kapiram iz shava curka zbog otoka, nije bolno samo tako poneka kap a i otok je sada manji. Cimanje mi je da idem opet za Bg, i da cekam sat vremena na pregled kod urologa da bi mi rekao da je to ok. Za sada bol je sve manji, proslo je 5 dana, vodim racuna o higijeni (sapun i voda, kamilica) i pijem 2x1 tablete Ciprocinal za otok, pa u sledeci ponedeljak na kontrolu. Sad dalje bez nervoze i sa puno strpljenja.
-
- Novi član
- Kontakt:
Evo ovako, proslo je 7 dana od operacije, zadnja 2 dana spavam bolje. I pored nocnih erekcija bol je sada jako manji tako da me ne budi i mogu da spavam bez straha. Konci su tu mada nisam siguran da su svi na broju posto kako izgleda neki su otpali. Osecaj glansa je sada daleko podnosljiviji, u kombinaciji sa nekim uskim boksericama (sto manje pokreta to bolje).
Kad sam bio kod urologa na kontroli pre par dana, dao mi je da pijem Ciprocinal 500 sledecih 7 dana, uz to da ne moram da uzimam Chymoral-100 Forte. Ali otok je tada krenuo da spada, da bi se sada opet povratio (mada, vratio se od kada vise ne curka iz shava) i cini se da je veci (malo). Malo sam procunjao po netu da bi utvrdio da li ova 2 leka u kombinaciji mogu da se koriste. Saznao sam da mogu, i evo od danas kombinujem oba, pa da vidimo sta ce biti. Ciprocinal 2x1 na dan, Chymoral 3x2 na dan.
Kad sam bio kod urologa na kontroli pre par dana, dao mi je da pijem Ciprocinal 500 sledecih 7 dana, uz to da ne moram da uzimam Chymoral-100 Forte. Ali otok je tada krenuo da spada, da bi se sada opet povratio (mada, vratio se od kada vise ne curka iz shava) i cini se da je veci (malo). Malo sam procunjao po netu da bi utvrdio da li ova 2 leka u kombinaciji mogu da se koriste. Saznao sam da mogu, i evo od danas kombinujem oba, pa da vidimo sta ce biti. Ciprocinal 2x1 na dan, Chymoral 3x2 na dan.

-
- Aktivan član
Znaci veliki problem su nocne erekcije ili jos bolje receno erekcije koje ne mozes da kontrolises dok spavas. Ne znam da li pijes bensendin Filip je preporucio da se to pije da ne bi se suzbile erekcije (valjda bese bensendin). Sto se tice konaca verovatno imas one koji se sami raspadaju (raspiratorni) posle nekoliko dana a jedan deo je otpao ne cini ti se da ih nema svakim danom ce otpadati sve vise. Pises da je i osecaj glansa podnosljiviji sto znaci da za 7 dana vec pocinjes da se navikavas koliko sam citao po forumu za 2 - 2,5 nedelje trebalo bi da to potpuno prodje mada je to individualno.topan napisao:Evo ovako, proslo je 7 dana od operacije, zadnja 2 dana spavam bolje. I pored nocnih erekcija bol je sada jako manji tako da me ne budi i mogu da spavam bez straha. Konci su tu mada nisam siguran da su svi na broju posto kako izgleda neki su otpali. Osecaj glansa je sada daleko podnosljiviji, u kombinaciji sa nekim uskim boksericama (sto manje pokreta to bolje).
Zanima me u kom delu penisa si imao otok koji je nestao pa se povratio i kako se povratio?
Help please!
-
- Aktivan član
Aj vas dvojica ste se operisali pa mi mozete reci kao "iskusni" u tome sta ja da radim da li potpuno da se obrezem ili delimicno da isecem kozicu? Strah me samo da ako se delimicno obrezem da se i taj deo koji ostane neodsecen da se suzi i opet da moram da idem na operaciju.. negde sam procitao da je i to moguce, a sto se tice te delimicne cirkumcizije jedan forumas odavde je to uradio i kaze da mu je samo 10% glavica prekriveno kozicom e sad ne znam da li u erekciji ili u opustenom stanju ako je u opustenom uopste ne vidim sta ce mu to malo parce kozice za sta sluzi osim za masturbaciju jer ne znam kako ljudi mogu da masturbiraju ako su obrezani. I jos jedno pitanje da li ste se pokajali zbog potpunog obrezivanja? Ja da ne moram da idem na operaciju nikada se ne bih operisao zato pitam. Poz 

Help please!
-
- Novi član
- Kontakt:
Ovako, jedno po jedno, mene su mucile nocne erekcije do 4-5 dana, ali sad ih ima ali mi smetaju minimalno. Bensedin nisam pio eto zato sto mi urolog mista nije rekao, a pitao sa sta sa tim erekcijama. Mozda je to i do mene samog jer mogu dosta da trpim, sta znam?
Otok nisam imao na glansu uopste,nego ispod glasa na samom telu penisa sa donje strane, dakle od shavova ka telu oko 2 cm u precniku. Nije bio spao skroz ali je bio vidno manji, e tad sam prestao da pijem Chymoral a poceo Ciprocinal (pa se povratio), mozda je i to uzrok jer sam Chymoral pio vec dan i nesto vise. Sad cu videti sta ce biti sa oba u kombinaciji.
Osecaj u glansu za sada brzo nestaje zbog toga sam srecan, to mi je najgore. Nekome smeta recimo skripa krede koja pise po tabli pa se covek najezi, meni to ne smeta ali mi zato smeta taj osecaj glansa. Toliko da me je hvatala muka koiko se najezim. Sve individualno znaci koliko kome treba da se navikne.
Ja sam morao da se operisem, a licno nemogu da ti kazem koji nacin da radis. Kada sam ja pitao hirurga kako ce raditi, delimicno ili skroz, on rekao da se radi cela i nista mi nije pricao o delimicnoj. Verujem njegovom sudu jer je on ipak specijalista. I ako je jos rano, meni se vise svidja skroz ali to je samo moje misljenje. Takodje je rano da kazem da li sam se pokajao, za sada nisam. Cak mislim da ce mi biti sad i bolje, jer sam bas preterano osecao sve u sexu, i da nije samokontrole uvek bih mogao da dodjem do vrhunca vrlo brzo. Sto se tice masturbacije, situacija nije tako zategnuta tako da ima tu koze ipak malo viska, mislim i da ce to biti ok.
Ipak Zjee je to vec "odavno" uradio u odnosu na mene pa ako moze i hoce bolje ce ti odgovoriti od mene sigurno.
Sretno.
Otok nisam imao na glansu uopste,nego ispod glasa na samom telu penisa sa donje strane, dakle od shavova ka telu oko 2 cm u precniku. Nije bio spao skroz ali je bio vidno manji, e tad sam prestao da pijem Chymoral a poceo Ciprocinal (pa se povratio), mozda je i to uzrok jer sam Chymoral pio vec dan i nesto vise. Sad cu videti sta ce biti sa oba u kombinaciji.
Osecaj u glansu za sada brzo nestaje zbog toga sam srecan, to mi je najgore. Nekome smeta recimo skripa krede koja pise po tabli pa se covek najezi, meni to ne smeta ali mi zato smeta taj osecaj glansa. Toliko da me je hvatala muka koiko se najezim. Sve individualno znaci koliko kome treba da se navikne.
Ja sam morao da se operisem, a licno nemogu da ti kazem koji nacin da radis. Kada sam ja pitao hirurga kako ce raditi, delimicno ili skroz, on rekao da se radi cela i nista mi nije pricao o delimicnoj. Verujem njegovom sudu jer je on ipak specijalista. I ako je jos rano, meni se vise svidja skroz ali to je samo moje misljenje. Takodje je rano da kazem da li sam se pokajao, za sada nisam. Cak mislim da ce mi biti sad i bolje, jer sam bas preterano osecao sve u sexu, i da nije samokontrole uvek bih mogao da dodjem do vrhunca vrlo brzo. Sto se tice masturbacije, situacija nije tako zategnuta tako da ima tu koze ipak malo viska, mislim i da ce to biti ok.
Ipak Zjee je to vec "odavno" uradio u odnosu na mene pa ako moze i hoce bolje ce ti odgovoriti od mene sigurno.
Sretno.
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 4:49 pm
yo!
cao ljudi! i ja sam odradio cirkumciziju, sad u sredu! jeste, sve sto ste rekli do sada je istina! najveca je frka u glavi! pomesana osecanja straha, besa, stresa i gluposti.... ne boli me nista. pijem taj himoral, 3x1 i dovicin 2x1 ali mi je otok dosta porastao i skenjao sam se gadno... palim sutra na pregled. inache mislim da je sve ok! muka su te nocte erekcije i spavanje na ledjima. al kad se probudis, lupis si par samara i sve je ok! malo krvari ponekad, zanemarljivo, a stvarno, izgleda da to i nije krv nego to zuto... dajte mi neku utehu oko tog otoka, misha mi je sigurno dobio bar 2x u obimu. kad mi se ide u vel. nuzdu, sednem i kad ga vidim skenjam se i ne mogu.... pomagajte, kolko je normalan taj otok? 

-
- Aktivan član
Glupo mi je da se nasmejem na ovo sto si napisao al stvarno mi je smesno sto ne mozes na veliku nuzdu da ides kad ga pogledas
Iskreno i meni bi bilo tesko da spavam na ledjima jer sam navikao da spavam na stomaku. Otok je normalan kod nekoga veci kod nekoga manji ali ga uvek ima gledao sam neke slike sto su mi dali na ovom forumu odmah slikane posle operacije posle nekoliko dana i ima velikog otoka skoro uvek sa donje strane na telu penisa tako da nemoj da se plasis sve je to deo postoperativnog perioda. Nego napisi nesto o tvojoj fimozi kako je isla operacija kako se boris sa preosetljivoscu glansa da li si skinuo zavoje i tako to. Poz

Help please!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 4:49 pm
hvala, ovo je super mesto za olaksavanje unutrasnjih nemira!
moslio sam da sam sam u ovome.... ovo mi je bila 3. operacija penisa. prva 2 puta sam radio frenulu. prvi put nije sasvim dobro odradjena, pa sam otisao kod privatnika i zaje... se. unakazio je kozu i dobio sam upau iste pa sam se javio u ambulantu.... operacija je bila ok. oko 30min, u opustenoj atmosveri. vec navikao da me seku i bodu.
a sto se tice osetljivosti glansa, bilo mi je neprijatno prva 2 dana sad je ok mada se i ne krecem mnogo. zavoje su mi skinuli nakon 2 dana a sad ga malo obmotam gazom, cisto malo radi zastite. a sta mislis da umesto 3x1 uzmem 3x2 tablete tog himorala? hvala opet, pozz!