Ranice na kozi penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
DantheX
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 25, 2010 2:38 pm

Ranice na kozi penisa

Post od DantheX »

Pozdrav, imam 18 godina, i jos nisam imao seksualne odnose, ali imam jedan problem. Naime, vec drugi-treci put u proteklih mesec dana mi se desava da se na kozi penisa pojavljuju kao neke ranice(kao da se oljusti prvi sloj koze, pa ostane crveno). Zanima me sta moze biti u pitanju, i sta da radim da to prestane da se pojavljuje. Prvi put kada se pojavilo sam na svoju ruku mazao chloramphenicolom, i mozda je malo bolje bilo, ali se dosta sporo zamiruje... Da li moze biti od znojenja,ili od necega drugog?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Ranice na kozi penisa

Post od Dr011 »

dok se ne pogleda kako to izgleda ne moze se nista sa sigurnoscu reci...moze da bude od znojenja, imas li problema u celoj toj regiji? a moze i od neceg drugog...mozda glivicna infekcija? mozda je i samo iritacija usled masturbacije, posebno ako je to na unutrasnjoj strani kozice...vodi dobro racuna o higijeni, odrzavaj penis suvim, da ves uvek bude cist i suv, izbegavaj fizicku iritaciju (masturbacijom) dok je tako crveno pa vidi ima li poboljsanja...ako se ne povlaci onda idi na pregled...
DantheX
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 25, 2010 2:38 pm

Re: Ranice na kozi penisa

Post od DantheX »

da,na unutrasnjoj strani je, moguce da je iritacija, jer kad ga 'ne diram' par dana, povuce se...
Odgovori