Rana na penisu. Hitno

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
LukaMirkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 22, 2022 2:28 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Rana na penisu. Hitno

Post od LukaMirkovic »

Noćas sam nakon tusiranja primetio ranu na penisu, ceo glavić je pobledeo, a rana je jako crvene boje, nemam bolove niti me pece. Da napomenem lečim se od eserihija koli koja mi je nadjena nedavno na brisu zbog koje sam imao crvenilo na glavicu. Sada tu gde sam imao crvenilo sada imam ranu! Molim za savet? Prepisana mi je samo gentamicin 1% krema. Danas cu otići lekaru, hvata me i vaskršnji praznik pa cu morati sigurno da cekam da bi otišao negde na pregled, nadam se da ću danas uspeti.
LukaMirkovic
Novi član
Novi član

Re: Rana na penisu. Hitno

Post od LukaMirkovic »

Ne znam ni šta smem da stavim na njega, samo sam ispao vodom...
LukaMirkovic
Novi član
Novi član

Post od LukaMirkovic »

Ništa nisam mogao da uradim, klinika neće raditi sigurno 4 dana zbog praznika. Šta mogu da stavim čisto kao dezinfekciju?
Artlake
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 19, 2019 1:11 pm

Post od Artlake »

Probaj da ispiras sa rastvorom sode bikarbone. Pre tri godine sam imao problem i jedan covek na ovom forumu mi je pomogao tim savetom. Imao sam bakteriju enterococus spp, i infekcija je napravila velike rane. Sipaj 2-3 kasicice sodebikarbone u casu sa vodom, razmutim dobro, i onda u to drzis penis (povrni kozu naravno) 10 minuta (moze i manje), nakon toga nemoras da ispiras, samo obrisi toalet papirom ili mozda tuferom za skidanje sminke (on se manje lepi od vate). Ja sam radio tretmane 3 puta dnevno po 10 minuta, nekih 3 nedelja, i proslo me je.

Evo ti link od posta kad sam ja imao problem.
urologija/bakterije-spermogramu-brisu-g ... 03905.html

Napisi ovde na forumu ako ima boljitka od ovog tretmana kada probas.
Odgovori