Pukotina na glavicu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
maxa019
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2012 1:14 am

Pukotina na glavicu

Post od maxa019 »

Pozdrav svima. Naime, pre odredjenog vremena (ne znam tacno koliko) primetio sam na glavicu neku kao pukotinu. Kao da je sluzokoza pukla. Promer te pukotine je otprilike 2x2 mm (mozda i malo manja), nije veca, isto tako se nije ni povecavala od trenutka od kada sam je primetio. Ne boli me na dodir, ne svrbi, ne pecka. Ne osecam nista nepovoljno, osim sto je tu gde jeste. :) Kada se tusiram i kada perem glavic osecam je pod prstima, nije nista strasno, nije duboka toliko, ali je tu. Redovno odrzavam higijenu, sexualni odnos nisam imao skoro :). Rubovi su belicaste boje. Kada masturbiram, odnosno kada je penis u erekciji i kada se slije krv u glavic ona potpuno nestane, postane nevidljiva. Stvarno ne znam sta je, trazio sam po netu ali nisam nasao adekvatan odgovor, pa bih zamolio, da ako neko zna ili je cuo za nesto slicno da mi odgovori. Hvala puno unapred i pozdrav!
Odgovori