Pozdrav svima,pri masturbaciji mi se u semenu pojavila krv . Pre toga sam sedeo i osetio kao neku toplotu koja mi prodire kroz testise i blago ziguckanje u njima . Pa mislim da mi je pukao kapilar sto se ispoljilo svetlo crevnom spermom .
Da li neko moze da mi da neki savet ili misljenje ?
Da li je potrebno ici kod urologa ?
I kada gledam testise, na njima vidim da mi je kao jedan kapilar malo tamniji ,izmedju teget i crne boje , pa da nije to indikacija puklog kapilara ...
pukao kapilar na testisima ?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm
Re: pukao kapilar na testisima ?
Mozda si nategaokapilarpa jeod naprezanja pukao, probaj izmjeriti temperaturu, imas li nekakvih simptoma tipa ucestalog mokrenja mozda si sedionabetonu ili na hladnom pa moze biti i upalica. Malo obrati paznju na simptome, pij caj od brusnice moze biti prehlada a moze biti i stvarno do toga da je prsnuo kapilar. 

Milsim da je kapilar ,nema ucestalog mokrenja uopste i mokraca je normalna .Ali osecam neki blag bol u stomaku ,,cak nije ni bol ,nego neka bas slaba tenzija .
Necu masturbirati par dana pa da vidim ishod
Necu masturbirati par dana pa da vidim ishod
Sutra kod lekara idem .
Kao da se ta tamna boja na kapilarima prosirila nije za zajebanciju idem po uput sutra . A i cenim da mi se ovo desilo zbog odlaganja orgazma i to opterecuje kapilare ...
Kao da se ta tamna boja na kapilarima prosirila nije za zajebanciju idem po uput sutra . A i cenim da mi se ovo desilo zbog odlaganja orgazma i to opterecuje kapilare ...
kapilari na kozi mosnica nemaju veze sa spermom...
inace se na kozi mosnica mogu videti izrazeni krvni sudovi, kapilari, to nije nista strasno...
a sto se tice krvi u spermi to se moze desiti kad pukne neki unutrasnji kapilar, nekad i bez razloga, ali se to moze desti i kod neke infekcije, pa to treba najpre iskljuciti...treba pregledati genitalije i prostatu...daj i mokracu na pregled...
i jesi li bio na pregledu?

a sto se tice krvi u spermi to se moze desiti kad pukne neki unutrasnji kapilar, nekad i bez razloga, ali se to moze desti i kod neke infekcije, pa to treba najpre iskljuciti...treba pregledati genitalije i prostatu...daj i mokracu na pregled...
i jesi li bio na pregledu?
Nisam ,knjizicu moram da overim prvo .
Inace mislim da znam od cega je sve to puklo(ako je kapilar ) ,odlagao sam ejakulaciju par puta pa je verovatno zbog toga !
Inace mislim da znam od cega je sve to puklo(ako je kapilar ) ,odlagao sam ejakulaciju par puta pa je verovatno zbog toga !
moze recimo i zbog toga, prati dalje da li ce se ponavljati...preporucujem da se svakako ispitas na infekcije...regulisi to sa knjizicom pa se iskontrolisi za svaki slucaj...takodje detaljno opipaj testise i vidi ima li nekih promena...
Da li je canesten dobra krema za crvenilo i svrab na glavicu?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm
Jeste, ako su gljivice u pitanju. Potrazi postove s "kandidom".