Pre otprilike deset dana osetio sam mali bol na penisu prilikom masturbacije, ali nisam obracao vecu paznju. Posle dva dana prilikom tusiranja sam osetio bol prilikom svakog blazeg vrha penisa (nisam obrezan) i cevi tusa. Ovo se desavalo i prilikom dodira sa pidzamom, ali kod jacih i konstantih pritisaka na bolno mesto on bi nestajao. Pre 2 dana primetio sam prilican otok krvnog suda na tom mestu (sada je otprilike velicine glavne zile penisa).
Da li je u pitanju pucanje krvnih sudova i ako jeste, kako se leci? Hvala unapred.
pucanje krvnih sudova?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: pucanje krvnih sudova?
moguce je da se radi samo o jacoj iritaciji pri masturbaciji i da se otok zbog toga javio...napravi malu pauzu, to se obicno sve smiri za dan-dva...treba videti i postoji li problem sa tesnom kozicom koji povecava verovatnocu za iritaciju i povredjivanje...
Re: pucanje krvnih sudova?
Zdravo. Ja sam juce prilikom masturbacije osetio peckanje, i za nekoliko sekundi na kozici penisa mi se pojavio otok i crvenilo sa leve strane, kao i otok na donjem delu kozice ispod glavica kod one linije... I dalje imam otok i peckanje koji se povecavaju kada mi je penis u erekciji. Sta bi moglo da bude problem, i dali je stvar ozbiljna??