Pucanje kozice
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Pucanje kozice
Dobar vam dan ljudi, zeleo bih da izlozim svoj problem ovde sa vama... posto jos uvek nemam hrabrosti ici doktoru zbog ovoga...E ovako...nakon svakog odnosa odnosno ejakulacije meni se kozica na penisu zateze i redovno mi pukne na par mesta... pa me pece... a posle pucanja mi se pojavljuje beli sekret koji je pomalo nekad neugodnog mirisa... takodje me nekad i svrbi pomalo... U vecini slucajeva sa devojkom ne koristim zastitu pa se pitam jel moguce da je zbog toga? Da napomenem sa njom sam dve i po godine i siguran sam da sa nikim drugim nije imala odnose sem samnom i da nema nikakvih problema sto se tice bakterija itd... Nekakvo resenje? Odricanje odnosa radi preventive?
Re: Pucanje kozice
Pucanje kože? Obrati se urologu na pregled. Pogotovu zbog toga što imaš odnose bez zaštite, i ne želiš da preneseš devojci ništa na kraju krajeva, jer krvarenja i pucanja kože mogu dovesti do nakupljanja bakterija na tim mestima. Treba se prvo utvrditi zbog čega se to dešava i rešiti prvo to.
Nema potrebe da se plašiš odlaska kod urologa, to je samo običan pregled a dobijaš mnogo.
Nema potrebe da se plašiš odlaska kod urologa, to je samo običan pregled a dobijaš mnogo.