Proxeed=Nicetille duplo jeftinije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
tiha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 12:05 am

Proxeed=Nicetille duplo jeftinije

Post od tiha »

Zelim da obavestim sve one koji su dobili terapiju Proxeed-a za povecanje broja i pokretljivosti spermatozoida, koja kod nas kosta oko 5000 dinara po kutiji za 15 dana terapije, da isti lek pod nazivom Nicetille, mogu nabaviti u italiji a cena je 19 eura po kutiji koja traje 10 dana! Mozete ga naci u svim apotekamam pa ako imate nekog ko iz italije moze da vam posalje shto da ne, duplo ce vas manje kostati!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ok tiha,ne bi bilo lose da ovu temu drzis neko vreme na vrhuu tak osto ces povremeno da ostavljas neki post na njoj.
Ja na zalost nemam mogucnosti da je stavim kao lepljivu.
tiha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 12:05 am

Post od tiha »

mislim da je jako bitno da ljudi imaju mogucnosti, da ne daju celu svoju platu, kao shto smo moj muz i ja dva meseca davali njegovu na lekove, i eto ja sam se malo pomucila, slala ljudima kutiju da pitaju u Italiji da li imaju proxeed ili zamenu, i eto mog odgovora!
milosdam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 8:30 pm

Post od milosdam »

Samo da se zahvalim tihoj, mi smo danas iz Italije nabavili Nicetille pakovanje od 30 tableta 23 EUR.
Mnogo smo ustedeli pa da malo podinemo temu da procitaju i ostali. :D
dzejdi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:36 pm

Post od dzejdi »

I ja imam ujaka u Italiji, hvala Vam puno, ja cu odmah sada da im posaljem mail da provere!
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am

Post od zenlee »

suncica01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am

Post od suncica01 »

mi smo pre par dana nabavili nicetille i nosili smo ovde u apoteku da nam apotekarka uporedi sastav sa proxeedom i rekla je da je to potpuno isto.tako da vam i mi toplo preporucujemo da nabavite nicetille umesto preskupog proxeeda
kostic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2008 3:23 pm

Post od kostic »

Mene interesuje koliko je sigurno da su proxeed i nicetille istog sastava i da li jos neko ima iskustva sa ovim?
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am

Post od zenlee »

Vragolasta Amfibija napisao:Ok tiha,ne bi bilo lose da ovu temu drzis neko vreme na vrhuu tak osto ces povremeno da ostavljas neki post na njoj.
Ja na zalost nemam mogucnosti da je stavim kao lepljivu.
:D
Testosterone man
DaBa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 10:32 am

Post od DaBa »

Suprug je pio proxeed....rezultati ocajni....cisto gubljenje vremena i zivaca...sreca pa je lek bio na listi,pa su mu refundirani troskovi...
Odgovori