prostatitis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
svejz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 18, 2006 10:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

prostatitis

Post od svejz »

dragi prijatelji.Dobio sam dijagnozu hronicne upale prostate prije tri meseca popio sam kesu antibiotika, imao sam enterococus u brisu uretre i u ejakulatu , i to je nestalo nakon vibramicina.U zadnjem nalazu nisu nasli bakterije , ali su nasli malo leukocita u ejakulatu sto znaci da je upala jos prisutna.Sada ce se navrsiti 4 mjeseca koko ne prolaze bolovi koji su 3 sata jaci a 3 slabiji.Nasi urolozi su mi rekli da se pomirim sa tom bolescu , i da ce to meni biti i dobro , ali mene 4-ti mjesec ne prolazi.Moj trenutni problem je sto necu imati jos 2 mjeseca osiguranje posto sam dosao u Kanadu.Bolovi su znaci tipicni za prostatitis.izmedju tetisa i anusa ,ili u donjem delu krsta, ili na samom anusu ili ispod pupka, a jako cesto su prisutni i u penisu i samoj uretri , a penis mi je non stop malo natecen.Molim za pomoc bilo kakve vrste , ako neko ima slicno iskustvo ,jer ovo vec dugo traje i postaje mi vec i psihicki problem.
HVALA :( :(
Odgovori