Prostata
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 2:19 pm
Prostata
Već nekoliko meseci imam upalu prostate, barem mi je tako dijagnostikovano. Problem koji imam samo je to što mi je slab protok uina prilikom mokrenja (radio sam urofluometriju) i mala je količina ejakulata. Redovno pijem Betamsal 1x dnevno, što je pretpostavljam uzrok manjoj količini ejakulata jer, kako sam pročitao u upustvu o leku postoji mogućnost poremećaja ejakulacije, ali kod mene je to konstantno. Kako redovna terapija Betamsalom nije urodila plodom zakazan mi je termin za urodinamitsko ispitivanje, čitao sam malo o tome na internetu da se katetrom puni bešika itd... Interesuje me da li je neko takvo ispitivanje i koja su iskustva.
Hvala.
Hvala.
-
- Novi član
Re: Prostata
Mala mlecika i polenov prah? Iz zdrave hrane?
MENI JEAMER CAJ DOSTA POMOGAO,A AKO SLUCAJNO IMAS PROBLEMA I SA SULJEVIMA--OVAEZNO PIJ AMER CAJ.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Какав бре Бетамсал? Па ако имаш упалу простате лекар је морао да ти препише антибиотик, најчешће Ципроцинал.
-
- Novi član
Betamsal mi je prepisao zbog opuštanja unutrašnjih mišića i lakšeg mokrenja.aaaca napisao:Какав бре Бетамсал? Па ако имаш упалу простате лекар је морао да ти препише антибиотик, најчешће Ципроцинал.
Inače hvala za odgovor.
-
- Novi član
Inostranstvo napisao:Ne razumem!?
Mala mlecika caj- Josif Pancic apoteka
Polenov prah u zrnu,ako znas nekog ko ima pcele.
Nisam zeleo da ti naudim!
Ja sam zbog upale prostate i bolova i krvi u urinu propatio zesce. Nemoj nista da kupujes u zdravoj hrani.
Inostranstvo, hvala za odgovor.
@ insonstranstvo
jel si rešio problem sa prostatom?
jel si rešio problem sa prostatom?
-
- Novi član
Pa ne može se to tek tako rešiti. U prvom postu sam napisao da mi je zakazana urodinamika, pa me zanima da li je neko sa foruma to radio.
Nisam pitao tebe Gonzales, već člana Inostranstvo ...
Gonzales, čitaj postove člana Inostranstvo vezane za prostatu, mnogo će ti pomoći ...
-
- Novi član
Hvala svima za odgovore.
-
- Novi član
Radio sam ja gomilu nalaza i sve je u relativno pozitivnom stanju: UZ prostate 34x45 mm, bris uretre - negativan, mikrobioliški nalaz ejakulata - negativan, u urinu nema bakterija, PSA 1.06 (referentno do 4.00).
Na drugom UZ (nakon 12 meseci) prostata 40x32 mm, bez rezidualnog (zaostalog) urina.
Jedini problem mi je slab mlaz urina. Nemam apsolutno nikvih bolova niti krvarenja nakon mokrenja. Nema erektivne disfunkcije.
U prvom postu sam napisao da li je neko radio urinodinamsko ispitivanje, što mene čeka. Od prilike znam šta je to, ali me interesuje da li je neko sa foruma radio to - zanimaju me iskustva sa tim u vezi.
Na drugom UZ (nakon 12 meseci) prostata 40x32 mm, bez rezidualnog (zaostalog) urina.
Jedini problem mi je slab mlaz urina. Nemam apsolutno nikvih bolova niti krvarenja nakon mokrenja. Nema erektivne disfunkcije.
U prvom postu sam napisao da li je neko radio urinodinamsko ispitivanje, što mene čeka. Od prilike znam šta je to, ali me interesuje da li je neko sa foruma radio to - zanimaju me iskustva sa tim u vezi.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Нема везе што нису нашли бактерије. Постоје такозване стерилне упале и најчешће су код простате и зглобова и ту лекари често греше. Ако немаш неки други начин онда обавезно тражи Ципроцинал. Нисам га скоро пио па сам заборавио али мислим да мора да се пије најмање десет дана. Што упала више одмиче то терапија дуже траје. Одмах у акцију!
Imao sam sitne probleme, ali sam pratio teme ovde na forumu, među kojima i tvoje, i mnogo mi je pomoglo ...Inostranstvo napisao:Hvalamarelli napisao:Gonzales, čitaj postove člana Inostranstvo vezane za prostatu, mnogo će ti pomoći ...
Da li ti imas neke probleme sa prostatom?