Prostata problemi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mark80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2005 2:24 pm

Prostata problemi

Post od mark80 »

Imam 24 god i do sada sam 2 puta imao problema sa prostatom.
Mojom nepoznjom sam se bas nahladio 2 puta jako.
Jednom na moru posto je bila bas hladna voda.
Posle godinu dana mi se pojavili ponovo simptomi,tjst da li strah da ponovo nije doslo do prehlade,osecam neko peckanje.
Imam jos jedan VELIKI PROBLEM kozica oko vrha PENISA mi je u zadnje vreme izmenila boju, i pojavljivalo se neko crvenilo,kao kad se ozulja koje me je peckalo .
Sad pijem uvin caj i jos nisam isao kod lekara.
Potreban savet
Unapred zahvalan
Marko
fluid
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 14, 2005 8:34 pm

Post od fluid »

imam i ja slicne probleme od skoro ...
voleo bih da cujem tudja misljenja u vezi prostate :)
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Niste li (a i ja) malo mladi da patite od prostate?
fluid
Novi član
Novi član

Post od fluid »

i mene to cudi , sto sam tako mlad a vec imam problema sa prostatom...
mada i moj cale imao je slicnih kao mlad (a i sada ima)
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Da li si ti uopste siguran da imas problema sa prostatom? Da li je SPECIJALISTA to konstatovao?
fluid
Novi član
Novi član

Post od fluid »

nisam bio . ali idem u ponedeljak.
ja mislim da je to u pitanju , posto moj cale je imao iste bolove/probleme kad je bio mojih godina...
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Hmmm... iskreno da ti kazem ja sam bio na ultrazvucnom pregledu svega i svacega pre jedno 20 dana kada sam bio kod urologa i imao sam povremeno bolove ispod levog testisa i anusa, tu negde, onako tupe bolove, u stvari to i nisu bili klasicni bolovi, vise kao neka mucnina i bio sam ubedjen da je u pitanju prostata, takodje nekada pisam kao nenormalan, ne mogu da zadrzim mokracu itd. medjutim SVE mi je od pregledanih organa u redu. A imao sam veliki strah od svega toga duuugo vremena pre toga, zato godinama nisam ni smeo da odem kod lekara. Sada mi se cini da je to sve bilo na psihickoj bazi jer me od tada nista ne boli niti ziga.

Voleo bih da nam neko ko se razume kaze situaciju sa prostatom, jer sam ja zaista ubedjen da je maltene nemoguce da mi sa toliko godina (ok, ja imam 27) imamo probleme sa prostatom. Dobro, ne bukvalno, ali realno, objektivno, mislim da je taj procenat ako ga i ima minoran.

Cak i to sto se tice mokrenja se ispostavilo da nije nista, imao sam u mokraci malo neke bakterije sto nije ni moralo da se leci i dosta nekog ca-oxalata i soli urata ali mi za to nista nije rekao, samo da pisem vise vode. I pijem. I mogu da ti kazem da se bolje osecam kada pijem dosta vose. Taj oxalat je verovatno pesak jer po nekada u toku mokrenja na sekund osetim kao neko pecenje....
fluid
Novi član
Novi član

Post od fluid »

Prvo da ti kazem za pesak:
ja sam ustanovio da ga imam pre mesec dana i pijem vise vode i bolje mi je , ali izbegavam , skoro da uopste da ne pijem iz cesme vodu! E dalje cuo sam za dobar lek protiv peska -evo sada zavrsavam sa prvom fazom koja traje 10 dana. Svako jutro pre jela uzmes na prazan zeludac 2 kasicice ulja (ja koristim maslinovo) i 4 kasicice iscedjenog limuna. To je prvih 10 dana , pa onda pravis pauzu 10 dana pa ponovis jos jednom.

A drugo sto se tice prostate ;

Moj cale , tada je imao 21 god , 2 god nisu mogli da mu ustanove sta mu je dok mu jedan doktor nije rekao da proba za cajem za prostatu .E SLUSAJ SADA TAJ CAJ JE E X T R A ! ZA ONE KOJI BOLUJU OD prostate!
Ti je pancicev caj i ima ga u ja mislim svakoj apoteci . pije se 3 puta dnevno pre jela , a moze i vise puta nije problem . i tako 40 dana. Posle ces da vidis da je situacija bolja:) E sada nisam siguran ,mada mislim da je isti slucaj kao i sada uvin cajem, moze da se pije svaki dan. Valdja je tako i sa ovim....

Pozdrav:)
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

fluid napisao:Prvo da ti kazem za pesak:
ja sam ustanovio da ga imam pre mesec dana i pijem vise vode i bolje mi je , ali izbegavam , skoro da uopste da ne pijem iz cesme vodu! E dalje cuo sam za dobar lek protiv peska -evo sada zavrsavam sa prvom fazom koja traje 10 dana. Svako jutro pre jela uzmes na prazan zeludac 2 kasicice ulja (ja koristim maslinovo) i 4 kasicice iscedjenog limuna. To je prvih 10 dana , pa onda pravis pauzu 10 dana pa ponovis jos jednom.
Ko ti je rekao za taj metod i po kom principu on funkcionise, kakve veze imaju limun i maslinovo ulje sa peskom u bubrezima? :)
fluid
Novi član
Novi član

:)

Post od fluid »

Jedna zena je imala kamen , to je pila i od tada nema !
Nista ne skodi, a sta ne skodi.......
fluid
Novi član
Novi član

Post od fluid »

Ej! zna neko kako zapravo boli prostata?
Posto mene je intezivno pocelo da boli u korenu polnog organa. i nekako "unutra", unutrasnji bol kao kod stomaka, ali nije stomak!

A da, i da li moze nesto mnoooooogo da se iskomplikuje?!
Odgovori