Prosirene vene?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Prosirene vene?
Vec duze vreme (nekoliko godina unazad) sam primetio da imam naglasenu (podebljanu) venu na penisu. U pocetku se to bilo jedva vidljivo, ali sada sam siguran da ima tendenciju sirenja, jer se sada vec na celoj desnoj strani vide vene. Da li je to nesto normalno sto ide sa godinama, ako nije da li je opasno i kako se moze ukloniti? Zamolio bih vas da odgovor ne bude kratak tipa:"idi kod urologa" 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 3:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
prosirena vena
primjecujem da mi je jedna od vena na penisu posebno zategnuta i cvrsta na dodir, dali mozda znate porijeklo problema i kako se otklanja i da li to sto imam izuzetno redovan seksualan zivot moze da na to utice...Napomenuo bi da imam stalnu i pojacanu erekciju i da nikad ranije nisam imao sa tim problema.Unaprijed zahvalan
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 26, 2009 3:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Problem
Uocio sam da imam 2 malo podebljane vene na penisu.Nikakve promene ne primecujem u smislu da me boli,pece i ostalo.I da li je to nesto opasno ili sasvim normalno?
Re: Problem
sasvim normalno!pendula napisao:Uocio sam da imam 2 malo podebljane vene na penisu.Nikakve promene ne primecujem u smislu da me boli,pece i ostalo.I da li je to nesto opasno ili sasvim normalno?